Ta kontakt med oss

VELKOMMEN TIL SLEDTRAX!

VÅR HISTORIE:

Når Sledtrax åpnet 01.01.2010 hadde vi en veldig beskjeden målsetting. Vi ville bli størst i Sverige, et mål vi nådde i November 2012. Størst er jo en sak, men vi ville også være best på det vi gjør, noe vi fortsatt utfordrer oss selv med hver eneste dag! Om vi er det får vi nok aldri finne ut av!? Selv om vi håper at antallet lesere forhåpentligvis vil gi et hint. Mer enn 120.000 lesere i uken og over 100 000 unike besøkende i måneden sier kanskje noe. Det kan sammenlignes med papirutgaver som ligger rundt 4.000.

Utrolig mye har skjedd siden starten i 2010, i 2017 fikk Sledtrax to nye eiere ved navn Mattias Sandberg og André Jonsson som lanserte en ny plattform integrert med sosiale medier, film og i et responsivt format som gjorde det mulig å lese Sledtrax via data, nettbrett og mobil. Med lanseringen fulgte også en storsatsing på video materiale og våre besøkende får gjennom dette siste nytt, reviewer og tester i film. I 2019 ble Sledtrax Summer Edition lansert med fokus på andre powersportsprodukter som vannscooter, ATV, Side-by-Side og UTV. I dag er vi 10 personer på Sledtrax, Skandinavia’s største powersportsmagasin.

Nå i 2022 er det på’n igjen, med mange oppdateringer på Sledtrax-plattformen. Med lansering og storsatsing i grenselandet Norge plukker vi opp stafettpinnen nok en gang. Dog med en kunnskap om at ca 12-15% av Sledtrax’s lesere allerede er nordmenn, altså et betydelig antall besøkende.

Vi håper du liker den nye oppdaterte plattformen og vår fortsettende satsing på video materiale og SledtraxTV. Vi tenker nytt og tror på digitaliseringen vi en gang var først til å skape og er klare til å lede veien videre. Dette gjennom de siste nyhetene, beste testene, heftigste reportasjene og SledtraxTV. Uansett lover vi å gjøre vårt aller beste for at du skal få en hyggelig opplevelse her på Sledtrax med stadig nye artikler og filmer. Vi er et livsstilsmagasin og investerer derfor i historien om selve følelsen og opplevelsen. Vår visjon er å gi leserne universets beste powersportsmagasin om ikke i dag, i morgen!

Pst!! Vi har også utgivelsesbevis for en gammeldags papiravis ettersom en del fortsatt lever i det gamle. Som leser skal du vite at du kan kommunisere med oss etter kildevernprinsippet og alt annet regelverk som gjelder for oss avisutgivere.

Ride safe out there!

Mattias, André, Simen, Henrik, Jörgen, Evelina, Emil, Fabian, Christer, Elisabeth, Johan

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen