Ta kontakt med oss

MULIGHETENE MED SLEDTRAX!

ET LIVSSTILSMAGASIN!

Sledtrax er Skandinavia’s første og desidert største rene nettmagasin for powersports interesserte. Vi reflekterer gleden og livsstilen fra et positivt perspektiv med nyheter, reportasjer og ulike tester. Dette gjenspeiles i artikler og gjennom SledtraxTV. Reportasjen er skrevet i Norge, Sverige men også fra utlandet.

KVALITET!

Leserne søker til Sledtrax fordi de vil lese seriøse og inspirerende powersports artikler. Derfor skriver vi som ofte med et glimt i øyet men vi tuller aldri med den grunnleggende seriøsiteten, noe vi har blitt kjent for! Å bli assosiert med seriøsitet i kombinasjon med en positiv og frisk måte å tenke på tror vi gir en stor merverdi for våre annonsører.

FOKUS – MÅLGRUPPE!

Vår fokusgruppe er powersports interesserte i alle aldre!
I henhold til den eksterne måle leverandøren er leserprofilen:
88 % menn og 12 % er kvinner.
Aldersgruppe: 18-24 – 19%
Aldersgruppe: 25-34 – 29%
Aldersgruppe: 35-44 – 32%
61% er altså mellom 25-44 år, det er en veldig kjøpesterk gruppe!

UTGAVE:

Siden oppstarten 1. januar 2010 har vi bygget opp en betydelig leserskare på kort tid og tilgangen av nye lesere er konstant. I dag leser og ser et svært stort antall powersports interesserte på Sledtrax og SledtraxTV. Vi er det eneste alternativet, spesielt om dere ønsker å nå den brede massen! I ferbruar 2018 hadde vi for første gang over 100 000 unike lesere som forbedret seg i all sin vakre lesning og via SledtraxTV.

Vi skriver med et glimt i øyet for ikke å kjede oss, men tar samtidig vårt journalistiske arbeid på største alvor. Målgruppen for deg som annonsør er dermed gitt! Voksne mennesker som kan lese og er interessert i produkter og fenomener i powersportsbransjen.

SLEDTRAXTV:

SledtraxTV startet i sesongen 17/18 for å fortsette å være i forkant av digitaliseringen vi en gang startet. På SledtraxTV gir vi våre lesere/seere massevis av flott videomateriale i form av reviewer om maskiner, produkttester, “feelgood” filmer osv. SledtraxTV har vokst i rekordfart og vi har mellom 10 000 – 30 000 visninger på de fleste episodene. I denne nye plattformen har vi integrert SledtraxTV og tror derfor på en enda større seertilstrømning i kommende sesong(er). SledtraxTV er et veldig bra komplement til den annonseringen vi tilbyr på hjemmesiden.

VIRKSOMHETER SOM VELGER SLEDTRAX:

TEST OSS GJERNE!

En annonse hos Sledtrax og SledtraxTV er den moderne måten å kommunisere med potensielle kunder på. Sledtrax er mediet det snakkes om i hyttene langs våre nordiske land, noe som gir betydelig merverdi for deg som annonsør. Vi jobber med faste typer annonsepakker og oppsett, men kan selvsagt skreddersy andre løsninger. Det viktigste for oss er at vi har kontinuerlig kontakt med våre samarbeidspartnere. For ytterligere informasjon, pris og booking ta kontakt nedenfor.

KONTAKT:

Selger: Mattias Sandberg

mattias@sledtrax.se

Tel: +46(0)73 – 046 65 80

Selger: Jörgen Valdemarsson

jorgen@sledtrax.se

Tel: +46(0)70 – 542 46 01

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen