Ta kontakt med oss

Trax Impressions

ARCTIC CAT RIOT X 8000 146” – SIBIRSK TIGER I PUDDERSNØ

Fra de glitrende, snødekte toppene i West Yellowstone, USA, bringer vi en helt ny historie. Her, hvor himmelen møter bakken og skyene virker nesten innen rekkevidde, har vi tatt Arctic Cat Riot X 8000 146 for en prøvetur. På disse fjellskråningene, dekket med fersk puddersnø, opplever vi en maskin som virkelig tester grensene for hva en snøscooter kan gjøre.

Utseende som fanger blikket

Allerede ved første øyekast skiller Arctic Cat Riot X 8000 146 seg ut fra mengden. Det dominerende, aggressive og likevel elegante designet skaper et iøynefallende utseende! Scooteren gir inntrykk av å være bygget for både fart og for å erobre fjelltopper, med sin smale forstilling og monorail er denne 146 tommeren virkelig interessant å teste i pudderet.

En kraftpakke under panseret

Under panseret skjuler det aggressive hjertet, 2-takts motoren C-TEC2 794cc. Den gir rask gassrespons, noe som muliggjør raske starter og eksplosiv akselerasjon, noe Sledtrax teamet var raske til å notere seg. Med flotte støtdempere fra FOX som er lett å manøvrere, kan du enkelt stille inn egenskapene til maskinen etter ønsket smak og behag.

I sitt rette element

Når vi tar de første svingene med Arctic Cat Riot X 8000 146 i sitt naturlige miljø, nemlig puddersnøen, kommer katten virkelig til live. Den har en uslåelig evne til å skjære gjennom snøen med en kraft og balanse hvor du som fører faktisk bruker lite energi takket være monorailen som gjør maskinen enkel å jobbe med. Fjæingen absorberer effektivt når vi tester mindre flyturer med katten.

Førsteinntrykk fra Sledtrax

Ifølge oss i Sledtrax er Arctic Cat Riot X 8000 146 som en “sibirsk tiger i snøen”. Vår erfaring er mildt sagt “intens, adrenalinfylt og absolutt vanedannende” Riot X er spesielt imponerende når du kaster maskinen fra side til side, balansen er presis og motoren gir nok kraft selv om vi kjører på + 2500 meter.

En snøscooter å stole på

Basert på vår erfaring og tilbakemeldinger fra Sledtrax teamet kan vi uten tvil si at Arctic Cat Riot X 8000 146 er en snøscooter å stole på. Med sin kraft, presisjon og “funfactor” for håndtering av puddersnø, gir Riot X en opplevelse uten like. Hvis du er på utkikk etter den ultimate følgesvenn for dine eventyr i fjellet, så kan katten helt klart være et alternativ for deg.

Les mer på Arctic Cat

Les mer Arctic Cat reportasje

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen