Ta kontakt med oss

Sledtrax TV

IT´S A LIFESTYLE EP5 – KELEKKAMESSUT & BRP FACTORY TOUR!

Når vinteren legger sitt glitrende dekke over den skandinaviske villmarken, da vet man at det er på tide for Team Sledtrax å starte sin videoserie “Behind the Scenes”! Bli med på en reise som skulle gjøre selveste julenissen misunnelig! Vi forlater sporene og setter kursen mot Rovaniemi, der midtvinterdrømmer blir virkelighet. I år starter vi sesongen med en episk roadtrip. Vårt første mål: intet mindre enn julenissens lovede hjemby, Rovaniemi. Her lyser ikke bare Rudolfs nese rødt, men også våre forventningsfulle ansikter i det kalde vinterlandskapet!

Vi gjør et pitstop ved Effekt Powerstore i Örnsköldsvik, der vi beundrer deres nye anlegg – en verdig hyllest til alt som har med snøscootere å gjøre. Deretter setter vi kursen mot Europas største snøscootermesse – Kelekkamessut. Men det er ikke bare en messe, det er snøscooterfolkets Mekka, et sted der de nyeste modellene fra Lynx, Ski-doo, Arctic Cat & Polaris ikke bare vises frem, men også de nyeste tilbehørene og klærne fra snøscooterbransjen. Team Sledtrax rekker også et besøk til Lynx & Ski-doo-fabrikken, der ønskelisten til mange av våre lesere kan bli lang.

Og midt i denne brummende motor-symfonien finner du vår egen Mattias – mannen som vanligvis er bak kameraet – som sjonglerer med linser og filtre for å fange hvert øyeblikk. Han er en mester i å gjøre flere opptak, nå som han har byttet plass, uten å nevne hans tålmodighet, som må være like stor som den finske taigaen vi reiser gjennom.

Så, sett på deg lua, for nå drar vi av sted. Vi lover deg ikke bare en reise fylt med to-taktsduft og snøscooterjubel, men også et glimt bak kulissene på hvordan vi skaper magisk materiale for magasinet. Er du klar for å kickstarte vinteren med Team Sledtrax? Kameraene ruller, snøscooterne gnistrer, og eventyret venter. La årets første snøscootereventyr begynne!

Se mer SledtraxTV

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax TV

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen