Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

LYNX COMMANDER – EN ANDRE SNØFYLT RAPPORT!

Mens termometeret viser kjølige -20 grader, forbereder vi oss til en ny ekspedisjon over de snødekte fjellene. Sammen med vår Lynx Commander RE 900 ACE Turbo er vi klare til å møte den urørte puddersnøen på fjellkanten og utfordre vinterlandskapets grenser. Det er på høy tid å kjøre vårt finske gaupe gjennom mengder av snø!

Her starter vårt eventyr!

Når vi nærmer oss foten av det majestetiske Sonfjellet, der vårt koselige vinterhjem ligger, føles det som om vi entrer en annen verden. Hytta vår, plassert ved fjellets fot, er mer enn bare en tilflukt fra vinterkulden; den er vårt utgangspunkt for eventyr. Herfra starter vi mange av våre daglige ekspedisjoner for å utforske det vidstrakte, snødekte landskapet og de kilometerlange myrsystemene som omgir oss. Omringet av stillheten ønskes vi velkommen til nye oppdagelser og spennende eventyr med vår Lynx Commander 900 Ace Turbo.

Puddersurfing på myrene: Kraftfull og balansert kjempe!

Når Lynx Commander setter sine 180 turboladede hestekrefter i spill, forvandles myrenes myke puddersnø til en lekeplass for adrenalinsøkere. Gang på gang er vi i “White room”, og når tommelen trykkes mot styret, er det mer enn maskin som brøler – hvilken maskin, hvilken følelse, dette vil undertegnede gjøre mer av!! Imponerende balanse og komfort gjør puddersurfingen til en glede. Uansett hvor dypt eller utfordrende terrenget blir, står Commander sterkt og overrasker positivt! En smidig tur og en fortryllet balanse selv i de mest krevende terrengene, til tross for størrelsen, er noe vi finner imponerende storslagent!

Den ultimate familietourer’n: Eventyr ved siden av løypa

For familier som søker både eventyr og sikkerhet i villmarken, fremstår Lynx Commander 900 Ace Turbo som et attraktivt alternativ. Selvfølgelig finnes det mange touringsmaskiner fra flere produsenter, men å ha potensialet til å kjøre både på og ved siden av løypa, og det med et stort smil på leppene, er valgmulighetene få.

Lynx Commander 900 Ace Turbo er ikke bare kraftig nok for moro i snøen, men designet og funksjonene gjør den til en pålitelig følgesvenn på lengre turer. Komforten og brukervennligheten, som for eksempel setevarme og førsteklasses fjæring, betyr at selv yngre eller mindre erfarne førere, som flere i undertegnedes familie, kan nyte en trygg og behagelig reise når eventyret begynner.

Oppsummering: En perfekt kombinasjon for entusiasten

Lynx Commander RE 900 ACE Turbo er ikke bare en maskin for de ekstreme eventyrerne. Allsidigheten og mange kvaliteter gjør den til en perfekt kombinasjon for de som er villige til å investere i en touringmodell av høyeste klasse. Selv om den kommer med en prislapp, tilbyr den en verdi som strekker seg langt utover kostnaden. Den er en investering for både glede og praktiske eventyr i snøen, en trofast følgesvenn for familier og entusiaster som vil oppleve vinterens magi på nært hold.

Les mer SLEDTRAX TESTER

Les mer hos LYNX

Kontakt din lokale Lynx-forhandler:

MASKIN OG MOTOR VERDAL

MOTORHUSET OPPDAL AS

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen