Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

SKI-DOO FREERIDE 146” TURBO – HENTING OG PRESENTASJON

Vi har nettopp kommet tilbake fra Canada etter en fantastisk tur i et helt enormt fjellmiljø. Det er ikke bare i Canada snøen har lagt seg, men her i Skandinavia nærmer det seg også sesongstart. Årets langtest maskin er i år en versting fra Ski-Doo sitt sortiment og en maskin de ikke solgte i fjor. Dette er nemlig en Ski-Doo Freeride 146” Turbo med 10,25” display, kanskje en av de mest lekende maskiner på markedet.

En maskin av kvalitet

Jeg er utrolig glad for muligheten til å kjøre Ski-Doo dette året. De har vist seg år etter år å ha maskiner av god kvalitet, noe som beroliger meg som fører. Det nye chassiset til Ski-Doo er kanskje ikke noe man blir begeistret av med første øyekast, men alle de nye endringene de har gjort gjør dette til en helt ny maskin. I Canada kjørte jeg en Ski-Doo Freeride 154” Turbo og jeg følte meg trygg bak styret på denne. Et kompakt lite stykke med utrolige krefter, smidig og lettkjørt.

Henting hos Maskin og Motor på Verdal!

Dagen for henting var kommet og jeg og Simen vendte snuten mot Verdal for et besøk hos Maskin og Motor. Det var ikke vanskelig å finne denne forhandleren da dette var det eneste bygget med en snøscooter på taket. Fremme var vi kommet og inn hoveddøren ble vi møtt av hyggelige ansatte som hadde god kontroll på hva de drev med. Maskin og Motor er et veldrevet firma som startet opp i 2002 og er i dag en fullstendig BRP butikk.

Her selger de leketøy og arbeidsmaskiner for både sommer og vinter. Alle kjøretøy med kvaliteten fra BRP. Ser vi bort i fra kjøretøy så selger de selvfølgelig også klær til store og små eller tilbehør til alle maskiner. Med eget verksted hvor reparasjoner og servicer blir utført er de en komplett forhandler med alle finesser. Dra innom Maskin og Motor og bli møtt av kvalitet, service og flinke folk!

Nytt år og nye muligheter

Året er 2024 og vi sitter og rister i spenning for at vinteren skal starte for fullt. Utover vinteren skal Ski-Doo Freeride 146” Turbo få vise hva den er god for under flere artikler som kommer på løpende bånd. Jeg kan ikke alt for mye om denne skuteren fra før, men alt som er å lære skal læres. Vi skal levere verdifulle artikler slik at dere lesere får vite alt som er å vite om denne maskinen. Men noe som er helt sikkert er at kreftene er blitt større i takt med prisen.

For den ligger på ca 290 000 kr noe som er svimlende høyt med tanke på prisene 5 år tilbake i tid. Nå har jo teknologien og industrien utviklet seg enormt mye de siste årene, samt at inflasjon og prisveksten har gått opp. Det interessante er å se om prisen er verdt den moroa bakom styret i vinter.

Oppsummert

Ski-Doo Freeride 146” Turbo er kommet for å gjøre vinteren til den mest fantastiske noensinne. Vi er fulladet opp i mot sesongstart og gleder oss til å se hva slags magi vi kan skape i 2024. Nå er det bare å dumpe ned mengder med pudder og gjøre oss klare for at dette kommer til å bli et år vi sent vil glemme. Ønsker alle dere lesere et godt nytt år og ikke glem og stikk innom hjemmesiden for flere artikler om de aller heftigste snøscooterne på markedet!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Kontakt din lokale Ski-doo forhandler:

MASKIN OG MOTOR VERDAL

MOTORHUSET OPPDAL

Les mer Sledtrax tester

Les mer om SKI-DOO

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen