Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

SEA-DOO SPARK TRIXX – LEKEN FORTSETTER

2/3 av sommermånedene har nå straks passert, og den har passert i rimelig høyt tempo føles det ut som. Med mange aktiviteter under sommeren, blant annet bak styret på våre freshe sykler, har det også blitt noe lek med vår rampete Sea-Doo Spark Trixx. Har den oppmuntret den vekslende sommeren i Trøndelag? Joda, den byr opp til dans!

Ingen sjøhest her til gards

Jeg har gjennom min oppvekst tilbrakt all min tid i mange meter over havet, i vakre og fantastiske fjellmiljø, og aller helst med noen minusgrader og gode mengder snø. Men de fire årstidene har alle noe med seg, og i denne årstiden skulle min virkelige premiere på en vannscooter, og nærmere bestemt en Sea-Doo Spark Trixx bli en realitet.

Vannskrekk?

Nåja, det vil jeg ikke si, men jeg er vel ikke den som roper høyest når det kommer til bading og slikt. For en uvant ung herremann skulle det bli kult å få testet noe nytt, og med god guiding av en mer erfaren kollega, skulle ikke dette bli så aller verst. Sea-doo Spark Trixx er en velkjent lekemaskin, og dette kan jeg si meg veldig enig i. Den oppleves nemlig veldig leken, smidig og enkel å manøvrere. Dette er ingen fartstorpedo, men en reinspekket trikse-maskin, som navnet tilsier.

Sport-mode aktivert!

Etter noen tamme og mindre lekfulle svinger begynte jeg å lure på om jeg bare var fryktelig nybegynner eller om den ikke var så leken som folk skulle ha det til. «Hold inn den røde knappen, og trykk en gang til!» ropes det fra land. Nå skjedde det noe her. Nå ble det jo plutselig noe annet!

Testen fortsettes

Så langt har jeg virkelig ingenting å ta Sea-Doo Spark Trixx på, annet enn at den ikke har hatt mye forandringer og oppgraderinger de seneste årene. Er den allerede komplett? Med stadig utviklende teknologi og design; tvilsomt. Men absolutt vanvittig mye vannscooter for pengene, og det skal bli artig for denne fjellgeiten og lære å kjenne denne bedre utover sommeren!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Kontakt din lokale Sea-Doo forhandler:

ØSTLANDET MOTORSERVICE

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen