Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

YAMAHA JETBLASTER BARNAS FAVORITT!

Sommer, sol og bading, kan det bli bedre? Vel, legg til en Yamaha Jetblaster med på leken og alle blir lykkeligere! I denne rapporten har vi både lekt og testet å trekke en tube etter langtestmaskinen vår til barnas glede. Vi har også gjennomgått oppbevaringsmulighetene og tilpasset disse til våre egne behov.

Vannaktivitet for store og små!

For en start det har vært på denne sommeren, oppe i nord har varmen vært vedvarende, noe som nå har gjort det egnet til å drive med mye vannaktiviteter! Vi bestemte oss for en dag med Jetblaster og masse moro, vi fylte opp Yamahaen og inviterte flere venner. Den store vannsofaen fra O’brien blåstes opp, den er ikke et lite stykke da den er laget for 3 personer. Vår langtest maskin vil garantert vise fargen når den slepes!

Innen avgang

Som introduksjonen avslørte, tenkte vi at det var på tide å oppdatere det grunne rommet som sitter under panseret for mer romslig oppbevaring. Yamaha har en fin bag som enkelt monteres der originalrommet sitter, den har samme ramme men med integrert tørrpose på 20 liter. Skikkelig smart og enkel å bruke, hvor du kan pakke tørre klær eller andre ting som ikke må bli våte. Det var uklart om det ville passe når du leste på Yamahas nettside, men vi vil fortelle deg at det gjør det! Rommet heter EX Bow Fixed Mounted Storage og er en god investering for din sommerpartner.

Endelig tid!

Nå er det på tide å sjøsette og koble sofaen bak vannscooteren, de første 3 passasjerene hopper raskt opp for å ta plass. Vår mening fra før er at motoren føles sterk til tross for sine 110 hester, vi er ikke skuffet her heller og uten store anstrengelser så planer sofaen seg ut på vannet. Barna elsker når man bruker det lange tauet og dermed skaper mer fart i kurvene for de som sitter på. Under en slik manøver sliter vannscooteren ganske godt, men til tross for det føles den stabil. Undertegnede har trukket sofaen med den konkurrerende Sea-Doo Trixx i 3-up versjon tidligere år, her er Jet Blaster et bedre alternativ da den er litt mer stabil. TR1 HO-motoren er også sterkere enn den konkurrerende 900 ACE, noe som gjør at du kommer raskere opp i ønsket hastighet. Med jevne mellomrom stopper vi opp for å se at alle passasjerene er fornøyde og vil fortsette, etter noen stopp skjønner undertegnede at disse passasjerene aldri kommer til å gå tom, noe som er supergøy!

Pauseunderholdning

Når alle barna er uthvilt og får noe i magen, benytter undertegnede anledningen til å leke. Maskinen har stått på i 10 timer nå og blir bedre for hver tur, det er virkelig god gassrespons i motoren og den ser ut til å ha rimelig drivstofføkonomi også. Med en toppfart som passerer litt over 90 km/t tror vi at motorressursene er mer enn nok for denne typen maskiner. Det velbalanserte skroget i kombinasjon med den justerbare trimmen gjør virkelig Jetblaster til en leken maskin som settes pris på av både store og små.

Neste mål!

Går alt etter planen skal vi snart ut på en lengre tur med vår sommerpartner, målet er en strand som ikke kan nås med bil. Dette vil også være en god anledning til å se hvordan Yamahaen er å kjøre lengre turer med. Ikke gå glipp av neste artikkel om Yamaha Jetblaster!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen