Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

SKI-DOO BACKCOUNTRY SPORT 600 EFI – BLI MED I TESTFLATEN!

Bestillingen ble lagt inn allerede i fjor vår og siden har jeg ventet spent på å hente årets maskin. Denne sesongen skal jeg kjøre en Ski-doo Backcountry Sport 600 EFI. Det blir en fornøyelse å oppleve vinteren med den og det jeg lengter mest etter, er vårvinteren. Men først skal du få høre om hvordan det første møtet var!

På vei

Vi sjekket ut litt tidligere fra jobb for å dra til Kalix Maskiner og hente sesongens perle. Inne i butikken venter min Ski-doo Backcountry Sport 600 EFI, og dette er leverandørens beskrivelse. “En crossover snøscooter som er fullpakket med avansert teknologi, men til en budsjettvennlig pris, Backcountry Sport lover ingen kompromisser når det gjelder kjørekvalitet, spenning og komfort”, og etter den beskrivelsen falt valget av denne snøscooteren til meg, og jeg ser virkelig frem til å teste den og se om den er riktig. Du vil motta jevnlige rapporter i løpet av vinteren med mine inntrykk av maskinen.

Kalix maskiner

Vi fikk en genuin og hyggelig mottakelse i butikken som gjorde at vi umiddelbart følte oss hjemme. Kalix Maskiner er den lokale BRP-forhandleren i Kalix, deres historie begynner allerede på slutten av 60-tallet, noe som forteller litt om deres erfaring. De har et solid utvalg av produkter og de har alt du kan trenge til eventyret ditt, sommer som vinter. Det store utvalget av klær og tilbehør gjør at mange velger å handle her, både for utvalget og den gode servicen.

Første blikk

Førsteinntrykket av maskinen er at den er designet i Ski-doo’s karakteristiske fargeskala, gul og sort. Denne fargekombinasjonen føles kjent, men hele maskinen har et moderne preg, som gjør at den ivrige Ski-doo-fanen ikke vil bli skuffet, scooteren er faktisk mye finere i virkeligheten enn på bildet. Da alt det formelle papirarbeidet var ferdig, var det endelig på tide å laste scooteren og tilbehøret vi skal bruke i vinter. Tilhengeren og bilen sto parkert utenfor butikken og de første minuttene på scooteren var endelig her! Jeg kjørte scooteren på tilhengeren og så fikk vi hjelp til å spenne fast, lastet og klare ruller vi hjem for nå å ha mange opplevelser foran oss med Ski-doo Backcountry Sport 600 EFI.

Forventninger til sesongen

Det viktigste for meg er å kunne komme meg ut med familien min og også kunne komme meg ut på egenhånd. Jeg vil ha en lettstartet snøscooter som er smidig og tar seg godt fram både i og utenfor løypa. Det blir mye kjøring med pulk, men også ski og akemadrass med barna. Min andre halvpart foretrekker scooterne som kommer til de mest umulige stedene – spør du meg. Jeg liker å kunne oppleve scooterlivet uten å hele tiden søke etter “kyla” og å kunne kjøre rolig med jevn gass. Nyte nåtiden og den vakre utsikten som vi har både rundt knuten og i nærområdet, også det umettelige landskapet i fjellene ligger våre hjerter nært. Nå har nedtellingen virkelig begynt til lengre dager og mer friluftsliv med scootere, venner og fantastiske opplevelser! Inntil da håper jeg dere alle får en fantastisk jul og et godt nytt år!

Kontakt din lokale Ski-doo forhandler:

MASKIN OG MOTOR VERDAL

MOTORHUSET OPPDAL

Les mer Sledtrax tester

Les mer om SKI-DOO

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen