Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

LYNX SHREDDER 3700 TURBO R – HENTING OG PRESENTASJON!

Aiaiai, nå nærmer det seg stormskritt med premiere her hjemme i Skandinavia. Etter en helt magisk tur i Canada har vi vendt snuten hjemover og det er dags for å klargjøre årets utvalgte maskin for min del. Det lukter 2-takts turbo med 180 hk, strøkent design og aggressivt utseende. Ladies & Gentlemen, la meg presentere: Lynx Shredder RE 3700 Turbo R!

Klar til sesongens første snøfall

Min første sesong på Sledtrax er historie, og min aller første peise nye snøscooter ble en opplevelse man fort vil glemme. Da jeg fikk rede på at det var en BRP maskin jeg skulle kjøre den kommende sesongen, ble nervene roet, da man fryktet at historien skulle gjenta seg. Her snakker vi ikke om å få hente ut maskinen i april, flere måneder inn i sesongen, men min Lynx Shredder RE 3700 Turbo R var klar til henting i desember måned; good stuff.

Henting hos Brødrene Ler i Trondheim

Da var det endelig dags for henting, og denne gangen hos Brødrene Ler. Med flotte lokaler på Tiller, nærmere bestemt Østre Rosten 78A, finner man blant annet maskiner fra Lynx, Ski-Doo, Sea-Doo og Can-Am, i tillegg til tilhørende kjøre- og ekstrautstyr. Denne forretningen selger stort til næringslivet, og er en viktig faktor for at bedrifter klarer å gjennomføre sine bestemte oppdrag ute i skog og mark. Så enten du er en bedrift ute etter å løse oppdrag, eller som meg, en adrenalinsøkende fjellgeit, finner man garantert en passende lekekamerat med nødvendig og kjekt tilbehør.

Mine erfaringer med Lynx

Før jeg ble en del av Sledtrax hadde jeg lite informasjon og erfaringer om Lynx og deres maskiner. Mitt første inntrykk av Radien 2 chassiset på Lynx Shredder RE 3700 Turbo R ble en veldig artig opplevelse i Saxnas under våren 2022. Med en helt annen styring, og en helt annen vektklasse, må man være mye mer aggressiv, og det er absolutt en vanesak. Men etter flere erfaringer både under løssnøtestet 2023 og 2024-modell testen i West Yellowstone, har dette beistet virkelig vokst på meg.

Koster det, så smaker det?

Noe annet som har vokst, er også prisen. Med inflasjon og merkbare økonomiske endringer rundt om, påvirkes også snøscooter bransjen. En konfigurert Lynx Shredder RE 3700 Turbo R med 10,25” display, SHOT, isrivere, justerbar bremsespak, deep snow pro sete og skinnforsterkning havner på drøye 283 000 NOK. Dropper du Turbo R spec, sparer du 37 000 NOK, og dette er en bra sum cash. Dog, kunne jeg veldig, veldig fint klart meg uten turbo her hjemme i Skandinavia, men det er rett og slett utrolig morsomt, og man bygger en enorm track speed. Og i mine øyne, dermed også verdt hver eneste krone. Let’s ride!!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Les mer hos LYNX

Kontakt din lokale Lynx-forhandler:

MASKIN OG MOTOR VERDAL

MOTORHUSET OPPDAL AS

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen