Ta kontakt med oss

Sponset Innlegg

AMOQ ASPECT JAKKE & BUKSE

Vi har sett på noen klær fra AMOQ-serien som har vært på markedet noen år nå, med konstant ny utvikling og forbedringer er den nye serien bedre enn noensinne, i tillegg til å ha en konkurransedyktig pris.

ASPECT JAKKE 

Aspect, vår tekniskt sett beste scooterjakke til nå. Jakkenes design, med rette og symmetriske linjer, er inspirert av alpin ski. Den lette skallkonstruksjonen er laget i 300D Nylon Canvas, som er et både smidig og slitesterkt stoff. Materialet gir den slitestyrken som kreves for aggressiv skogskjøring uten å ofre bevegelighet og komfort. Et lett og fleksibelt forsterkningsmateriale er brukt på utsatte områder som albuene. Vannsøylen i “ELEVENT 30K”-membranen er utrolige 30 000 mm. For å maksimere luftstrøm og ventilasjon er jakken utstyrt med både doble ventilasjonskanaler på ryggen og ventilasjons glidelåser under armene.

– YTTERMATERIALE AV 300D NYLON CANVAS

– 30 000 MM VANNSTØTTE

– 20 000 G/M2 PUSTEEVNE

– 4-VEIS STRETCH UNDER ARMENE FOR OPTIMAL BEVEGELIGHET

– TEIPETE SØMMER

– VENTILASJONSGlidelåser UNDER ARMENE

– ELASTISKE INNERMANSJETTER MED TOMMEGREP

– AVTAGBAR HETTE

– D-RING I ALUMINIUM

ASPECT BUKSE 

Aspect, teknisk sett vår beste snøscooterbukse til nå. Bukse designet, med rette og symmetriske linjer, er inspirert av alpin skikjøring. Den lette skallkonstruksjonen er laget av 300D Nylon Canvas, som er et både smidig og slitesterkt stoff. Materialet tilbyr den slitestyrken som kreves for aggressiv skogskjøring uten å ofre bevegelighet og komfort. Et lett og fleksibelt forsterkningsmateriale har blitt brukt på utsatte områder som knær og benavslutninger. Vannsøylen i “ELEVENT 30K”-membranet er utrolige 30 000 mm. For å maksimere luftstrømmen og sikre ventilasjon, er buksene utstyrt med ventilasjonsglidelåser på utsiden av lårene.

– YTTERMATERIALE AV 300D NYLON CANVAS

– 30 000 MM VANNCOLUMN

– 20 000 G/M2 PUSTEEVNE

– TEIPETE SØMMER

– JUSTERBARE SELER

– VENTILASJONSGILDELÅSER PÅ LÅRENE

– D-RING I ALUMINIUM

Kjøp produktene hos dine lokale forhandlere eller sjekk ut AMOQ

Fortsett å lese

Mer i Sponset Innlegg

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen