Ta kontakt med oss

Produkter

KLESGUIDEN – KLIM & FXR

Før sesongens start fikk dere en artikkel angående årets kjøre utrustning, nå etter en lang sesong med nærmere 150 mil på snø skal vi dele noen erfaringer rundt disse klærne. Vi har vært ute i alle slags type forhold, regnvær, snøvær, kulde, varme, 2500 moh og 500 moh.  Vi tar en oppsummering og svarer opp på ulike spørsmål og emner, hvordan har utstyret fungert?

Klim Ripsa Vapor

Ripsa som ikke er topputgaven fra Klim er kort oppsummert en kvalitetsdress i toppsjiktet. Har på ingen måte blitt våt eller klam i denne dressen. Vanntett, pustende, komfortabel og bra fit, men jeg skulle ønske vi hadde flere lommer å spille på når en skal ha med seg diverse på fjellet. Dette vet jeg du får på topputgaven Lochsa. Alt i alt en komfortabel dress av god kvalitet som står til forventningene!

Klim F5 Helmet ECE

Kanskje en av de dyreste hjelmene på markedet er hjelmen vi prater om nå. Den utrolige komforten du får med denne hjelmen i kombinasjon med brillene er nærmere uslåelig, der skal Klim ha skryt. God lufting, bredt synsfelt og god komfort, 10 av 10. Om denne hjelmen er verdt prisen er jeg noe usikker på. Klim er veldig profesjonelle og flinke på sikkerhet og beskyttelse, noe som burde bli tatt med i en vurdering av ny hjelm. Heldigvis har jeg ikke fått testet disse egenskapene og har lite feedback på dette.

Klim Rage Goggles

Disse Klim brillene har vært strålende, virkelig gode briller som har imponert. Passformen og synsfeltet disse brillene gir i kombinasjon med f5 hjelmen er fantastisk. Med god lufting og god passform forsvinner også problemet mange har med dugg på glasset. Et smart system for å hurtig bytte linser legger prikken over i-en.

Klim Havoc GTX Boa Boots

De absolutt beste skoene jeg har testet må være disse, komforten er helt magisk og den sømløse følelsen mellom deg og bakke eller stigtrinn er fantastisk. Ikke en kald eller våt dag på fjellet denne sesongen forsterker denne fantastiske følelsen. Borrelås i øverste del av skoa og boa for å tighte dem til foten, smidig og enkelt. Disse skoene anbefales på det sterkeste. 11 av 10!

Klim PowerXCross Glove

Gode hansker er et must-have på fjellet, det har Klim fått til her! Hansker som er gode i all slags vær og føre er sjelden vare, men nå vet du hvor du finner dem 😉 Disse har holdt meg tørr og varm gjennom vinteren og har ofte startet som første par på hendene på tur til fjellet, men ofte blitt værende på hele dagen.

FXR Ridge 2-i-1 Jacket

Denne jakken har blitt en favoritt! Med avtagbar foring inne i jakken kan en på vei til fjellet holde seg varm, men når litt mer aktiv kjøring begynner kan vi enkelt ta ut foringen og gjemme den bort i sekk eller tunnelveska. Helt genialt! Vannsøylen kunne vært noe bedre, men holder deg tørr helt fram til du kjører i regnvær. Flere lommer og legge personlige eiendeler i og en fantastisk komfort.

FXR Ridge Lite Bib Pant

Denne buksen i kombinasjon med jakken er jo et naturlig valg. Denne har vært gjennom en del tøff bruk og er bevist seg som en slitesterk bukse. Bukse som jakke har denne også holdt meg tørr og varm, samtidig som den er komfortabel gjennom sesongen. En god bukse til en god pris.

FXR Helium Prime Helmet

Hjelm med lav vekt (1100g) er alltid komfortabelt på hodet, spesielt på lange dager. Komfortabel og lett er derfor en hjelm FXR tilbyr i utvalget sitt med scooterklær. Alt i alt en topp hjelm med god komfort og bredt synsfelt i kombinasjon med FXR briller. God lufting som unngår dugg og svette, men noe dårlig de 3 skruene som holder vindskjermen til hjelmen. Disse er i plast og holder ikke særlig bra.

FXR Pilot Le Goggles

Briller er viktige, dugg og dårlig synsfelt kan ødelegge fantastiske dager på fjellet. Det unngår vi med disse brillene, stort og bredt synsfelt med lufting gjør disse brillene gode! I kombinasjon med hjelm fra FXR så får du en topp kombo. Noe vanskelig å bytte linser på disse trekker ned opplevelsen, men utenom det så funker de utmerket.

FXR Helium Boa Boots

Disse skoene hadde jeg stor tro på før sesongen og de har vist seg å være ganske bra. Alltid holdt meg tørr og varm, men med en god del isolering i skoene føles de noe tykke og klumpete på foten. Men godt grep i sålene, alltid varm og alltid tørr er nok det desidert viktigste i scootersko.

FXR Pro-Tec Leather Gloves

Med flere sesonger i ryggen og en god del hansker testet tidligere så liker jeg disse overraskende godt. De føles veldig naturlig på hånden med 4-veis stretch og gir utrolig godt grep. Med 150g isolasjon har disse holdt kulda unna, samtidig som en bra vannsøyle som holder vann og fukt unna banen. En liten smart detalj her er snøstopperen i åpninga på hanskene som tetter seg mot hånden slik at snøen ikke trenger inn! Gode hansker fra FXR!

Kjøpe KLIM & FXR produkter:

SLEDSTORE

KLIM

FXR

LES MER OM PRODUKTER

Fortsett å lese

Mer i Produkter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen