Ta kontakt med oss

Produkter

KLIM – GEAR

Nå har det blitt tid for å ta et fast grep om håndtakene på ATV-en og begi oss ut på spennende eventyr i skog og etter stier. Det er ingen tvil om at Klim har produkter av høy kvalitet for vintersesongen, og i denne artikkelen har vi tatt en nærmere titt på noen av deres produkter som retter seg mot den snøfrie delen av året. Vi har allerede rukket å bruke disse produktene mye, og kan ikke annet enn å si at Klim fortsetter å holde fanen høyt!

Klim Raptor GTX Overshell Jakke

Vi begynner med å presentere Klim Raptor GTX Overshell Jakke, et plagg som direkte imponerer med sin robuste og behagelige følelse. Jakkens Gore-Tex Pro-laminat holder deg tørr og komfortabel, uansett om det blåser, snør eller kommer uventet regn. Med forsterkninger på de mest utsatte områdene og reflekterende detaljer for økt synlighet er denne jakken et godt alternativ for den som både er etter vei og i terrenget dag som natt. Ventilasjonssystemet gjør også en fantastisk jobb med å holde kroppstemperaturen nede, og den er allerede godt utprøvd.

Klim Raptor GTX Bukse

For å komplettere jakken tester vi også Klim Raptor GTX Bukse. Disse buksene er en velkommen partner som tilbyr samme beskyttelse og tekniske fordeler som sin motpart i overdelen. De er forsterket på utsatte steder og har et justerbart midjebånd for bedre tilpasning til deg som fører. I tillegg har buksene de samme smarte ventilasjonsglidelåsene som muliggjør justering etter ulike temperaturforhold. Både bukse og jakke føles solide, og vi forventer at disse kommer til å tåle mye juling i kommende sesonger.

Klim Dakar Jersey

Her er en trøye for den aktive føreren, med god luftgjennomstrømning over bryst og rygg, designet for å være både slitesterk og fleksibel. Jerseyen gir god bevegelsesfrihet, noe som er nødvendig under intens kjøring. Det fukttransporterende materialet hjelper til med å holde deg tørr selv på svettere dager. Vi har valgt fargekombinasjonen som går i stilrent svart, men Klim har flere fargevalg om man ønsker å skille seg mer ut.

Klim F3 Carbon Helmet

Når man snakker om sikkerhet kan man ikke ignorere hjelmen, Klim F3 Carbon Helmet er toppmoderne. Med sin lettvektige karbonfiber konstruksjon tilbyr den optimal beskyttelse samtidig som den er lett. Innredningen er komfortabel og helt avtagbar for vask og hygieniske formål. Takket være gode ventilasjonskanaler holdes hodet svalt og dugg i brillene minimeres. Fidlock-spennet er noe som verdsettes like mye om sommeren som vinteren, og det er ikke til å legge skjul på at dette er en utrolig stilig hjelm!

Klim Rage Offroad Goggles

Sist men ikke minst, Klim Rage Offroad Goggles fullfører pakken fra Klim med stil og funksjon. Disse brillene tilbyr både beskyttelse og klar sikt med sin avanserte anti-dugg belegg og holdbare polykarbonatlinse. Det justerbare, brede båndet og skummet rundt rammen sikrer at de sitter godt på plass både mot hjelm og ansikt. Rage linsesystem gjør det dessuten enkelt å bytte linse hvis lysforholdene endres i løpet av dagen.

Oppsummering

Så langt har sommersesongen med disse produktene virkelig overgått våre forventninger på flere plan. Klim har vist sin evne til å kombinere slitestyrke, komfort og sikkerhet på en måte som er vanskelig å matche. Vi vil fortsette å teste og utfordre disse produktene fra Klim til Kong Vinter vender tilbake. Kjære lesere, vi håper dere får en god sommer, og vi kan knapt vente med å se hva neste eventyr har å by på!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Produkter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen