Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

LYNX COMMANDER 900 ACE TURBO INNTAR SCENEN

Forestill deg den spente forventningen som råder når vinterens første snøflak faller! Etter måneder med venting er det på tide for den ultimate oppvåkningen. Midt i denne gnistrende stillheten brister plutselig stillheten. Fra ingensteds fremstår en kraftfull symfoni av motorkjærlighet – Lynx Commander 900 ACE Turbo gjør sitt første og etterlengtede inntog på sesongens nysnø. Forventningene er enorme, og hvert gasspådrag skriver historie i det hvite landskapet. Denne maskinen er ikke bare klar til å erobre snøen – den er klar til å omdefinere vintereventyret.

En ombygd drøm for filmelskere

Vi har tatt vår lidenskap for snøscootere til et nytt nivå ved å tilpasse vår Lynx Commander 900 ACE Turbo for filmproduksjon. Resultatet? En maskin som ikke bare er potent og kraftig, men også perfekt for å fange vinterens magi på film. I tillegg til å skape storslått filmkunst, vil vi ha det skikkelig moro bak styret, og premieren er her – nå skal maskinen og sjåføren vise hva de er laget av.

Adrenalin i mengder!

Hvordan føles det å kjøre denne finske monsterkatten? Jo, det er utrolig morsomt! Til tross for at det er en bredbander, er Lynx Commander 900 Ace Turbo overraskende letthåndterlig. Motorens kraft gir både adrenalinkick som ikke kan beskrives med ord, samtidig som den gjør maskinen virkelig rampete, og lyden er ren musikk for ørene. Førsteinntrykket er helt klart imponerende, både når det gjelder ytelse og førermiljø.

Våken til tross for turbo – en perfekt kombinasjon

Med turbo og 180 sterke hester kan Lynx Commander 900 Ace Turbo ta deg til ubehagelige hastigheter. Det tar ikke mange sekunder før sjåføren suser altfor fort og klemmer inn bremsen. Det er helt klart viktig å følge med, men takket være den fintunede og kalibrerte dempingen føles scooteren ekstremt ‘alert’ og smidig. Dessuten, til tross for en bredde på 50 cm, er den overraskende smidig, selv når vi sniker oss gjennom litt tett skog.

Puddersvinger og ‘white-room feeling’

Det er noe magisk med de første puddersvingene for året. Når snøen flyr over panseret, og alt rundt blir et ‘white-room’, da vet man at man lever. Gledesrop er bare fornavnet, hvor man blir påminnet om at man har verdens morsomste jobb. Maskinen brøler når de finske lodjurene gir alt de har – en opplevelse som helt klart er avhengighetsskapende.

Et førsteinntrykk som imponerer

Oppsummert har Lynx Commander 900 ACE Turbo gjort et førsteinntrykk som er vanskelig å ‘shake’ av seg. Denne maskinen er ikke bare laget for å lage film; første følelsen er en adrenalinfylt drøm som har blitt virkelighet. Så når snøen fortsetter å falle, og eventyret kaller, hvorfor ikke svare med massevis av adrenalin fra Lynx Commander 900 Ace Turbo? Scooteren som ikke bare tar deg fremover, men som tar deg med storm!

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut KLIM

Les mer SLEDTRAX TESTER

Les mer hos LYNX

Kontakt din lokale Lynx-forhandler:

MOTORHUSET OPPDAL AS

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen