Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

ARCTIC CAT RIOT – CATALYST NIGHT RIDE

Forestill deg en stjerneklar natt der den eneste lyskilden kommer fra en fullmåne, noen få lamper og en strålende ny stjerne på snøscooterhimmelen – Arctic Cat Riot i den revolusjonerende Catalyst-plattformen. Det er nesten som en scene hentet fra en actionfilm, der du spiller hovedrollen, svevende gjennom nattens stillhet med en maskin som er like leken som den er kraftfull. Vår “Night Ride” er mer enn bare en prøvekjøring; det er en opplevelse som veves sammen med et nytt chassis og motor med spenning, innovasjon og ren kjøreglede. Nå kjører vi!

Et utseende som får deg til å sikle!

Designet utstråler rå styrke og estetisk finesse, en kombinasjon som skaper et visuelt mesterverk i snøen. Fra de aggressivt utformede linjene til det dynamiske fargeskjemaet og de slående grafiske detaljene, sender hver aspekt av denne maskinen ut en aura av sofistikert kraft. Er dette kanskje bransjens fineste maskin? Det er et spørsmål som ikke bare inviterer til diskusjon, men utfordrer konkurrentene til å tenke nytt!

Komfortabel og kvikk! Et førsteinntrykk etter løypene!

Arctic Cat Riot imponerer på løypene med en komfort som er uovertruffen. Dets nye LED-lys skjærer gjennom nattens mørke som en kniv gjennom smør, og gir føreren en virkelig god oversikt. Riot har ikke, som sine løssnø-søsken, monorail, men doble skinner, som sammen med en sentrert vekt og en lavt montert motor gjør den virkelig balansert og stabil, selv i høyere hastigheter og trangere svinger.

Catalyst-chassiset: balanse og lekenhet i puddersnøen

Når vi forlater de godt tråkkede løypene, avslører Riot sin andre personlighet. En sint fjellkatt brøler når vi tester noen dypere svinger i puddersnøen! Catalyst-chassiset gir oss et førsteinntrykk av en meget balansert maskin. I puddersnøen blir Riot en potent lekepartner, perfekt for å “ditchbange” gjennom urørt snø. Riot er klart en perfekt kombinasjon av Formel 1 etter løypen og action ved siden av.

600-motoren: kraft og karakter

Hjertet i denne maskinen er den nye 600-motoren, som er både kraftig og kvikk. Det som virkelig skiller denne motoren ut, er imidlertid lyden av 2-taktsmotoren, kanskje den deiligste i bransjen? Det er en lydsignatur som ikke bare høres, den føles – en påminnelse om de skrikende kattene som hviler under panseret. Utvekslingen og kraftoverføringen skjer med Adapt variatoren, noe som garanterer jevn og sømløs kraftoverføring til allround belte med 44 mm kammer.

Sledtrax imponeres av katten!

Vi på Sledtrax kan ikke annet enn å imponeres av Arctic Cat Riot. Den kombinerer innovasjon med ytelse som gir oss en sterkt avhengighetsdannende lyst på mer, og det vet vi kommer i 2025, 858 grunner til! Med det nye chassiset og 600-motoren ser vi frem til å teste flere modeller kledd i denne nye, spennende Catalyst-drakten. Arctic Cat har ikke bare skapt en snøscooter; de er tilbake sterkere og bedre enn noensinne!

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut FTA

Les mer SLEDTRAX TESTER

Les mer Arctic Cat reportasje

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger lover og forskrifte

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen