Ta kontakt med oss

Produkter

LYNX SHREDDER 3700 TURBO R – TILBEHØR TIL DET FINSKE RÅSKINNET

Sesongen er godt på G og vår finske langtest maskin Lynx Shredder 3700 Turbo R har sluppet alle 180 hk løs. Ute i skog og mark er det veldig kjekt å kunne utruste sine maskiner etter ønsket behov, og på Lynx som stammer fra BRP familien er det ikke manko på produkter i deres tilbehørskatalog. I denne artikkelen skal jeg gå gjennom mine valg for sesongens utrustning på vår svært aggressive løssnø maskin!

Bensinkanne

For lengre turer og ekspedisjoner med vår Lynx Shredder 3700 Turbo R trengs det ganske enkelt mer foring til den råsterke 850 E-TEC Turbo R motoren fra Rotax. Valget mitt havnet derfor på denne 14,5 bensinkannen fra BRP med LinQ fester. Den har et veldig flott design, som gjør den veldig enkel og smidig ved bruk. Det er også mulig å feste tunnelveske eller oljekanne med LinQ feste på toppen av denne, det gjør det mulig å kunne utnytte de andre festene på tunnelen til noe annet etter ønsket behov!

Tunnelveske

Den nevnte tunnelvesken er av typen; LinQ Pro-Bag for dypsnø, som kan monteres enten i posisjon 1, 2 eller på toppen av bensinkannen er virkelig min favoritt til vår Lynx Shredder 3700 Turbo R. Med en kapasitet på 30 liter får jeg med meg alt av ønskelig utstyr, klær og næring for en heftig dag på fjellet. Den vanntette TiZip, som har BRP’s høyeste nivå av vanntetthet er veldig solid, og man kan også ta med seg en spade nummer 2 på lokket av vesken.

Bakfanger

Lynx Shredder 3700 Turbo R kommer uten bakfanger i konfigurasjonen, og det ble et veldig enkelt valg å legge denne til. Den har en funksjon som gjør fastkjøringer noe enklere å håndtere, samtidig som den er med å bidrar på å styrke tunnelen. Drøye 1500 kroner er ikke i det verste laget, om man sammenligner det med ettermarkedsprodukter, og dermed i mine øyne verdt hver eneste krone.

BRP + Tilbehør = Sant!

Lynx’en kommer med LinQ-fester bakpå, som med alle andre maskiner fra BRP-familien, og wow-wow-wow for et sortiment de har! Både til vår Lynx Shredder 3700 Turbo R, men også vår Freeride, Commander og Ranger i flåten kan bare velge og vrake for å enkelt kunne tilpasses etter egne behov! Jeg er rett og slett veldig fornøyd med mitt tilbehør, og dette er en sterk bidragsyter til et godt inntrykk av Lynx og BRP! Nå ruller vi på videre og drar nytte av både bensinkanne, tunnelveske og bakfanger!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Hvis du liker Tilbehør i artikkelen, sjekk ut LYNX TILBEHØR

Les mer hos LYNX

Kontakt din lokale Lynx-forhandler:

MASKIN OG MOTOR VERDAL

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Produkter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen