Ta kontakt med oss

Produkter

KLESGUIDEN PRESENTASJON – KLIM & FXR

Før sesongen braker løs er det på tide og se på hvilke klær en skal teste ut under denne sesongen. Klim og FXR er de to merkene som skal testes hardt i vinter! 2 ulike merker med ulik kvalitet og design, samtidig også 2 merker jeg ikke har testet stort før. En spennende sesong nærmer seg, ny snøscooter og nye klær står for tur, da er det bare å krysse fingrene for at snøen daler ned fortere og gjerne i mengder vi aldri har sett før! 

Klim Ripsa Vapor

Denne monosuiten til Klim er virkelig spennende, det er en kombinasjon mellom Ripsa og Lochsa som skal kombinere det beste fra 2 verdener. Med fasiliteter og massevis av muligheter blir dette en spennende dress å teste. Den er vanntett og pustende med god mobilitet som fortsatt har en lav vekt. Ekstra slitesterke benmaterialer, flere ventiler for lufting, egen lomme for elektronikk og garantert vanntett er ord jeg biter merke i. Med en pris på ca 11-12 000 norske kroner så skal dette helt klart være en kvalitetsdress i øverste sjiktet.

Klim F5 Helmet ECE

Med en prislapp på ca 8000 norske kroner er ikke dette en hjelm folk flest tar seg råd til. Så her skal det nok noe til for å overbevise meg om at dette er verd pengene. Klim har virkelig ikke spart på kruttet her og brukt all den feedback de kunne finne for å bygge den perfekte hjelmen. De har lagt mye vekt på blant annet passform, ventilasjon, field of vision og vekt. Med markedets mest ventilerte hjelm i kombinasjon med briller som passer perfekt, har de et utvidet og duggfri synsfelt.

Klim Rage Goggles

Klim sine Rage briller er ikke de dyreste på markedet og derfor et alternativ som flere kan ta seg råd til. Prislappen ligger på ca 1500kr. For denne prisen får du briller med bredt synsfelt, god lufting, anti-dog coated og anti-scratch linser. Disse linsene er enkle å bytte med Klim sitt quick-release system. Spennende og se om duggen holder seg unna denne sesongen.

Klim Havoc GTX Boa Boots

Dette er verdens første snowbike-sko laget spesielt for ekstreme forhold. Disse ble så vidt testet i fjor vinter og kjentes utrolig gode på føttene. Noe uvant er det, men det er en trygg følelse da de stiver av anklene mye bedre enn de mer normale skoene for snøscooter. Her har de kostet på med Michelin såler som gir godt grep og tåler mye slitasje. De er vanntette og kommer med BOA bindingen som gjør det enkelt og ta på eller av skoene. Med 600g Thinsulate isolering håper vi på varme føtter i vinter. Prisen ligger på ca 5500kr.

Klim PowerXCross Glove

Hansker med både Gore-Tex og Gore-Tex grip teknologi garanterer de også her og holde deg tørr. Disse hanskene har lenge vært populære hansker blant de i snøscooter industrien. Med godt grep, varme og tørre hender skal du ikke finne noe bedre alternativ. Med 3M Thinsulate isolasjon holdes varmen inne i hanskene mens kulden holdes ute. Tynne og følsomme hansker til en pris på ca 1400kr.

FXR Ridge 2-i-1 Jacket

Dette blir faktisk min første sesong noensinne med jakke og bukse combo. Da passer det ypperlig med FXR sin Ridge serie. Dette er en jakke med 20 000mm vannsøyle og vanntette glidelåser noe som jeg håper holder meg tørr gjennom vinteren. Med flere muligheter for justeringer, mange lommer, avtagbar hette, avtagbar fór og brilletørk så kan ikke dette bli noe annet en bra. Prisen ligger på ca 4600kr

FXR Ridge Lite Bib Pant

Denne buksen komplementerer Ridge jakken og har mange av de samme kvalitetene. Vannsøylen her er også 20 000mm og vantette glidelåser. Dette skal visstnok være en god og komfortabel bukse som blir spennende og teste i kombinasjon med jakken. Flere justeringer og kneputer er noe vi kan like. Prisen her ligger på ca 3600kr.

FXR Helium Prime Helmet

FXR sin Helium hjelm er noe jeg virkelig er spent på å teste ut. En hjelm med vekt i laveste klasse (ca 1100g) er med på å gjøre scooter dagene komfortable. En hjelm med god lufting laget i karbonfiber. Quick release system som gjør det enkelt å ta hjelmen av og på. Dette er også en hjelm jeg ikke har testet tidligere, men hørt mye bra om. Prisen her viser til at det skal være en kvalitetshjelm som koster ca 3300kr.

FXR Pilot Le Goggles

Disse FXR brillene har jeg stor tro på, og briller er noe vi som kjører snøscooter virkelig setter pris på. Dårlige briller ødelegger noe som ellers kan være en fantastisk dag. Disse koster ca 1400kr og burde være verdt pengene. Det er store briller med bra synsfelt og passform. Anti-dog, anti-scratch og avtagbar noseguard er kvaliteter og bite seg merke i.

FXR Helium Boa Boots

FXR sine kvalitets sko oppe i en pris på ca 5000kr burde holde deg tørr og komfortabel hele sesongen. Sko i denne prisklassen er som regel topp kvalitet. Disse leveres med godt grep, 800g isolasjon, lav profil tå og god komfort. Selvfølgelig har vi også her BOA binding som er helt genial. Det blir spennende og se om disse skoene lever opp til forventningene.

FXR Pro-Tec Leather Gloves

Hansker er noe man setter pris på, hvertfall om de er gode. Disse hanskene puster samtidig som de skal være vanntette og med 4-veis stretch så er komforten ivaretatt. Med en liten glidelås på siden av hanskene så blir det enkelt og få de både av å på. Vi finner også 150g med isolasjon og isolert tommel som skal holde oss gode og varme på de kaldeste vinterdagene. Prisen på disse ligger på ca 1300kr.

Kjøpe KLIM & FXR produkter:

SLEDSTORE

KLIM

FXR

LES MER OM PRODUKTER

Fortsett å lese

Mer i Produkter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen