Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

POLARIS 850 SWITCHBACK ASSAULT 146 – DEN MANGESIDIGE MESTEREN

En kald og kort vinterdag tilbringes best bakom styret og for å utnytte akkurat denne dagen tok vi med oss ​​en Polaris 850 Switchback Assault 146 til fjells hvor snøen nå begynner å ligge tett. Vi må innrømme at turen delvis var for å nyte en dag ute i naturen, men hovedsakelig for å prøve ut denne mangesidige scooteren og nå kunne dele våre førsteinntrykk!

Raske rykk med kort dagslys!

Det er fortsatt tidlig på sesongen og selv om solen har snudd og julefeiring er over, er det fortsatt få timer hvor man kan nyte sollyset, og dessverre er det også få steder man kan begynne å kjøre snøscooter ennå fordi snødekket er tynt mange steder. Vi klarte imidlertid å treffe en skikkelig god dag hvor solen tittet frem og vi kjente til et område med gode snøforhold. Oppdraget for dagen er å sette tennene i en Polaris 850 Switchback Assault 146 og når hengeren er losset tar den raskt av gårde mot skogen!

Motor og belte!

Abstinensen fra å kjøre snøscooter er stor og det er med et stort smil vi drar i vei. Den nå kjente Patriot 850-motoren lever opp til navnet sitt og det er rikelig med kraft i maskinen, dette merkes selv om det er ganske lett snø akkurat denne dagen. Kanskje er det Cobra-beltet med sine 51 mm kammer som griper bra, variatorene som veksler godt eller en kombinasjon av begge som gjør at vi får akkurat denne opplevelsen. Mye vil ha mer og skiløften som vi har blitt vant til fra andre crossover-maskiner, det skjer ikke like lett på denne maskinen.

Fleksibiliteten og førermiljøet?

Det er en smidig maskin, det føler vi med en gang. Styringen er fjærlett og selv om den fluffy snøen ikke reagerer så godt på styringen, føler vi at det er god håndtering og respons på styringen. En annen ting som vi igjen blir minnet på er den veldig fine bremsen som føles fin og kraftig, som gir en veldig god følelse. Da kan vi ikke la være å nevne 7S-displayet som kommer på denne modellen. Den store skjermen gir ikke bare et moderne inntrykk, den er også svært funksjonell og det er med takknemlighet når man har kartet foran seg når vi sklir gjennom skogen mot nye områder.

På stien eller på siden?

Med en skibredde på 42,5 tommer surfer man trygt og enkelt fram på myrene. Scooteren føles veldig godt balansert og man tør å kaste scooteren rundt på tross av høyere hastighet. Man kjenner absolutt en viss forskjell fra dagens løssnømaskiner når det kommer til hvor enkelt det er å få scooteren opp på siden, med det sagt er det fortsatt veldig enkelt å vrikke scooteren opp når man vil skråkjøre eller “burka” på myren. Den store styrken til forstillingen er imidlertid på leden hvor egenskapene til en ekte led-racer skinner igjennom!

Oppsummert av Polaris 850 Switchback Assault:

Oppsummert fikk vi følelsen av at dette er en kompakt og smidig allroundmaskin, en mil-sluker som klarer det meste man kaster mot den. Ønsker man da noe helt utenom det vanlige er denne maskinen også utstyrt med turbo i Boost-modellen, Les mer om Polaris Switchback Boost

Ikke glem å abonnere på Sledtrax Nyhetsbrev med sjansen til å vinne massevis av nye produkter hver måned!

Kontakt din lokale Polaris-forhandler:

OUTDOOR MOTOR

MOTORSENTERET SELBU OG TYSDAL

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen