Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

SCOTT STRIKE eRIDE 930 – HELT RÅTT!

Vinter sesongen 2022/2023 er historie og man begynner med en gang å lengte etter neste snøfall. Man kribler etter adrenalinet, eventyret og den gode stemningen ute i naturen, og det blir etterlatt et stort tomrom når varmegradene gjør sin entré. Under de seneste somrene har det ikke vært mye fartsfylte aktiviteter, men denne sommeren blir et heftig unntak. Idéen om at Sledtrax skulle begynne å teste sykler nappet jeg direkte på, dog med skeptisisme. Jeg endte til slutt opp, etter mye om og men å bestille en Scott Strike eRide 930, og sommerens tomrom er fylt til randen. Etter kun et par timer bak styret er man i ekstase, og neste tur kan ikke komme fort nok!

“Hva er så gøy med en tråsykkel?”

Dette var et av spørsmålene jeg stilte for meg selv i søken av action- og fartsfylte aktiviteter for å dempe tankene om snø. El-sykler blir stadig mer populære, og mange har meninger om de. “Man blir vell ikke sliten av det” er den store gjengangeren, og det er ikke å legge skjul på at det gjør hele greia lettere, men enkelt er det nødvendigvis ikke, spesielt ikke i terrenget. Det er her Scott Strike eRide 930 kommer inn i bildet. En fulldempet trail sykkel med elektrisk kraft som tar deg til nye høyder, skoger og plasser man aldri hadde tenkt tanken på ellers.

Ute i skog og mark

Det er blant annet her jeg trives aller best, ute i naturen, med masse fart og spenning. Og med en batterikapasitet på hele 625Wh, blir det nemlig ikke noe annet enn flere timer ute med høye hastigheter. Scott Strike eRide 930, kommer med 140 mm dempere både foran og bak, noe som ikke gjør den til en versting på denne fronten, men mer en godt nok for både oppover, bortover og nedover kjøring. Med et “drop-seat” som gjør at man kan endre høyden på setet fra styret, gjør det prosessen med å sykle i vekslende terreng til en drøm.

Vi ruller videre

Syklene var ikke helt enkle å bli klok på med det første, da man kommer inn i denne verden med null og niks peiling om hva man holder på med, og her hadde en lett tilgjengelig brukermanual fra Scott vært noe å betale grovt for. Når syklene etter hvert ble skrudd sammen, var det på tide for en aldri så liten premieretur. Og hvilken j#vla dag! Det er rett og slett vanvittig moro, og jeg gleder meg utrolig til fortsettelsen. Med en Scott Strike eRide 930 på plass i garasjen, er sommeren reddet!

Läs mer hos SCOTT

Les mer SLEDTRAX TESTER

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen