Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

YAMAHA JETBLASTER

Etter en lang og givende vinter er det nå på tide å skifte sesong! Dagene som aldri blir til natt er endelig her i de nordlige delene! Snø skal nå erstattes med vann, noe som føles ekstra spennende da vi skal teste et av de nyeste familiemedlemmene fra Yamaha. Det er en maskin som er både mindre og mer rampete enn sine søsken og kompletterer vannscooter porteføljen på en strategisk måte. Mine damer og herrer, det er endelig på tide å hente vår Yamaha Jetblaster!

Et skip kommer lastet!

Etter en telefon fra Yamaha-senteret i Luleå om foreløpig leveringsdato, har undertegnede vært på full damp, selv om snø og scootere ligger ham veldig nært, var spenningen for sommerens leke fortsatt vanvittig høy! Samme ettermiddag som meldingen kom om at vår Yamaha Jetblaster var klar for levering, var vi der. Stefan møtte oss og viste oss maskinen, som ved første øyekast er veldig fin. Designet er stilig, men likevel tiltalende og vil gjøre seg godt på vannet. Den ser penere ut enn modellene vi er vant til å se fra Yamaha så det blir veldig interessant å se hvordan den oppfører seg i vannet.

Jetblasteren ble sluppet innen forrige sesong og vi i Sledtrax var nysgjerrige på den allerede da, utfordringer med leveranser gjorde at vi måtte utsette den til i sommer, noe som gjør oss enda mer spente på å få tak i den.

En pakke klar for eventyr og lek!

Vi tar en tur rundt i maskinen og får vist noen av funksjonene maskinen har. Den elektriske trimmen tar ut svinger på en bredere måte enn vi tidligere har sett med Yamaha, denne er valgt for å få en vannscooter som du raskt kan endre karakter og egenskaper fullstendig på. Dette er noe vi har sett med andre merker tidligere, og er spent på å se hvordan det vil påvirke Yamahaen. Oppbevaringsmulighetene føles gode og ganske store i det originale designet, det er et lite rom i baugen, et oppbevaringsrom under setet og et hanskerom foran setet som er ganske romslig, du kan enkelt plassere tingene du vil ha tilgang til raskt der. Skroget er nytt og har den nyeste NanoXcel2 teknologien som er hele 18 % lettere enn forgjengeren samtidig som den er like slitesterk og stiv. Utformingen av skroget er laget for å takle svinger enda bedre enn forgjengeren, som vi ser frem til å teste i sommer.

Klar til å reise hjem!

Etter at vi har fått en gjennomgang av den nye Yamaha Jetblaster er det bare to ting som mangler, det første er å skrive under alle papirene, ta hverandre i hånden og betale for kalaset. Den andre er morsommere, og det er å hekte tilhengeren på bilen og dra hjem, ved første mulige anledning vil vi starte langtesten av vår nye sommerkompis. Filmene som undertegnede har sett sladrer om at dette kan bli en morsom sommer både for lek og familieaktiviteter! Sørg for å bli hos oss under alle sommerens eventyr, vi lover at pulsen skal testes på Yamahas siste tilskudd!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen