Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

SCOTT STRIKE eRIDE 940 – DET HER ER KULT!

Scott Strike eRide 940 var sykkelen dere kunne lese om i vår første artikkel tidligere i sommer. Nå har det blitt lagt noen mil bak styret på denne råtassen og jeg har hatt det utrolig gøy foreløpig. Kanskje vi nå kan finne ut hvorfor el-sykler blir mer og mer populært i dagens samfunn? Og til hvilket bruk denne sykkelen kanskje passer best til? Les videre så kanskje vi får svaret!

Skog og mark på sitt beste

Jeg er ikke i tvil når jeg sier at skog og mark blir så utrolig mye kulere og utforske med en el-sykkel. Ikke bare er det litt luksus med hjelp av Bosch sin velprøvde Performance CX motor, det er også utrolig gøy. Jeg blir oppriktig imponert av fremkommeligheten til denne sykkelen, grepet dekkene tar i alle de ulike overflatene er veldig bra! Kombinerer du grepet og motoren i EMTB-modus så klatrer du over det aller meste. Disse trange og vanskelige stiene ute i marka er der interessen min har havnet.

Faktisk mere trening enn forventet

De fleste har vel en tanke om at dette kan umulig være noe tungt, ingen trening eller mosjon på en el-sykkel hører jeg mange sier. Nå etter flere mil bak styret kan jeg så absolutt avkrefte dette. Og det er ikke fordi Scott Strike eRide er en dårlig sykkel, men fordi du faktisk er avhengig av å tråkke på pedalene.

Motoren funker slik at den hjelper til i takt med at pedalene også går rundt. Men ja, du får hjelp. En annen faktor som spiller en rolle er jo hvor mye du sykler, jeg personlig har ikke syklet så mye og lange turer om det har vært uten hjelp. Noe som kanskje sier mer om meg.

Er det verdt alle pengene?

Om en slik sykkel er verdt pengene eller ikke vil nok variere fra person til person. Med en prislapp på underkant 60 000 kr så får du tak på billigere fulldemper sykler. Men ikke glem at dette er en Scott, kvalitetssykkel med bra specs.  Men en ting er sikkert, skal du ha el-sykkel så er prislappen noe høyere enn vanlig. For å dekke mine behov og for at dette skal være noe jeg vil bruke tid på, så ville jeg aldri gått bort ifra el-sykkel. Men noen andre ville kanskje sagt at det er unødvendig. Her er det egne preferanser som teller.

Oppsummering

Oppsummert her så er dette fortsatt en fullverdig sykkel som har med seg mye moro og glede på kjøpet. Jeg mener den er verdt pengene og gjør alle timene bak styret mer verdt det. I neste artikkel skal jeg skrive om mine erfaringer fra downhill løypene i Åre. Så stikk gjerne innom senere for å lese mer om Scott Strike eRide 940!

Les mer hos SCOTT

Les mer SLEDTRAX TESTER

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen