Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

SCOTT STRIKE eRIDE 930 – RAPPORT 2

Med hytte i Duved har man spandert en del tid i Jämtland, og med Åre som er et lite steinkast unna, kunne man ikke gå glipp av Åre Bike Festival da den gikk av stabelen i juli! Med meg inviterte jeg mine kollegaer i Sledtrax, og sist, men ikke minst, min Scott Strike eRide 930 som virkelig har boostet min sommer med masse elektrisitet!

Flotte fasiliteter

Åre har virkelig lagt til rette for aktivitet for alle aldre, hvor det blant annet i Bjørnen ligger et flott område med forskjellige løyper for både små og store. Jeg hadde med meg Mattias, og vi fikk derfor også testet løypene for de små. Jeg fant riktignok noen andre utfordringer, og det var artig med litt variasjon i teknisk ferdighetsnivå. Med god batterikapasitet, suser man oppover uten store problemer på den stilige Scott Strike eRide 930!

Teste seg litt

Det fine med syklingen er at man selv kan bestemme hvor fort og i hvilket terreng man ønsker å prøve seg. I anlegget er løypene farge markert i forhold til vanskelighetsgrad, og det er smidig for den enkelte å kunne tilpasse seg sin erfaring. Å ta med seg syklene hit vil absolutt bli en hit for alle i familien. Min Scott Strike eRide 930 likte seg i hvert fall her!

Hvordan oppleves sykkelen? 

Som nevnt i den første artikkelen, har jeg lite erfaring bak styret på sykkelen, annet enn å sykle til skolen, butikken og diverse i yngre alder. Og det å skaffe seg en peise ny tråsykkel til en slik sum var ikke noe jeg hadde sett for meg for et år siden. Men du verden så glad jeg er for at jeg har blitt introdusert for denne sporten. Det er utrolig artig å lære seg noe nytt, og Scott Strike eRide 930 oppleves som svært smidig, enkel og rå i denne typen terreng. Batteriet holder hele dagen, giringen går smooth, dropper-posten likeså, og det føles komfortabelt å pushe grensene med denne sykkelen!

Downhill next

Når man snakker om å pushe grensene skal vi i neste artikkel både sette sykkel og fører på prøve da Downhill-parken i Åre står for tur. Med 140 mm demping og en tyngre sykkel med batteri, hvor man ikke har behov for dette, skal det bli interessant å se hvordan denne oppleves i noe ukjent farvann. Men for det den er designet for, har jeg ingenting vondt å si om prestasjonen på denne Scott Strike eRide 930!

Les mer hos SCOTT

Les mer SLEDTRAX TESTER

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen