Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

SCOTT STRIKE eRIDE 940 – SLUTTRAPPORT

Scott Strike eRide har vært sykkelen for denne sesongen og mange gøyale turer har det blitt. Etter flere mil bak styret har sykkelen satt seg noen inntrykk og flere meninger har kommet til tanke. Har den levert slik som forventningene? Er den verdt pengene? Er el-sykkel virkelig verdt det? Les videre på denne sluttrapporten så får du svar!

Mange inntrykk og enda flere forventninger

Før sykkelen hadde ankommet så var forventningene mange, men har den levert etter disse forventningene? Ja! Da jeg og Simen skrudde ihop syklene så skulle vi bare ta en sving og teste dem, det ble en flere timers tur med masse moro. Vi klarte ikke slutte, det var kulere enn jeg selv trodde hvertfall. Etter flere turer blir jeg fortsatt imponert over den brutale fremkommeligheten sykkelen leverer, den kan virkelig ta seg frem over alt!

Brukervennlighet

Scott Strike eRide 940 er en flott sykkel, veldig brukervennlig og den blir dermed enkel å bruke. Kjørecomputeren er veldig simpel og det er ikke vanskelig å forstå hvilken knapp som gjør hva. Men monteringen derimot, er ikke like brukervennlig. Her følger det ikke en gang med monteringsveiledning, noe som er et absolutt “must have” om du ikke har gjort dette før. Noe jeg derfor anbefaler å sette bort til de som kan dette. Men absolutt et minus poeng i boka.

Specs

Trenger ikke gå så i detalj på spesifikasjoner da dere kan finne dette enkelt på nett. Scott Strike eRide 940 har en god motor, dekk, dempere, brems og gir system. Men her kan du selvfølgelig få bedre specs om du er ute etter en skikkelig versting. Batteriet f.eks er 500 Wh, men i mitt tilfelle har det holdt alle turene mine ute i marka. For ca. 5000 kr ekstra så kan du få en oppgradert versjon som min kollega Simen sykler på, og den har 625 Wh batteri i stedet. Utenom alt dette så har du dropper-post sete som er justerbart fra styret. 3 justeringer på dempingen, også fra styret. 12 gir som gjør at du har flere muligheter i forskjellig terreng. 140mm dempere som fungerer optimalt og Sram sine hydrauliske skivebremser.

“Turan som tælle”

Et ordtak vi bruker flittig her i Trøndelag er at det er turene som teller. Og det er akkurat derfor en slik investering er verdt pengene! Det gjør turene utrolig verdt det. Lange og vanskelige distanser blir enklere enn noen gang. Og om du er et ute/tur menneske så er Scott Strike eRide 940 en perfekt allround sykkel for de fleste.

Oppsummering

Oppsummert så har vi toppet forventningene med denne gøyale sykkelen. Den har laget minner for livet og flere “tura som tælle”. En monteringsveiledning er nok det eneste jeg kunne ønske meg. Skulle fått testet en fullpakket el-sykkel for å sammenligne forskjellene, det har vært spennende. Men uten den erfaringen så har jeg ikke annet enn positivt og si om Scott Strike eRide 940 og avslutter derfor sesongen meg mange kule minner. Verdt pengene var det hvertfall! Nå er vintersesongen rett rundt hjørnet, så fortsett å følg med for nå kommer snøen snart!

Les mer hos SCOTT

Les mer SLEDTRAX TESTER

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen