Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

SEA-DOO SPARK TRIXX – SOMMEREN NÆRMER SEG SLUTTEN

Etter at den selvutnevnte fjellgeiten fikk sin virkelige vannscooter premiere på vår Sea-Doo Spark Trixx, har man plukket opp nye erfarenheter og gode minner. Denne sommeren har vært fylt til randen med actionfylte aktiviteter bak styret på sykkelen, men også på denne lekfulle maskinen. Nå er det dags for å oppsummere mine erfaringer med min tid på vannet!

En ny, og noe simplere aktivitet

Det å kjøre vannscooter høres kanskje ganske likt ut som å kjøre snøscooter, men her er det virkelig store forskjeller. Ingen frysende minusgrader, varierende snøforhold, og lange bilturer til stugan. Her er det bare å koble den på hengeren og kjøre ut til nærmeste lekestasjon! Simpelthen med denne aktiviteten settes det pris på, fra en som stadig frakter seg nordover i jakten på snø. Under sommeren, trenger man ikke å vente på den riktige snødybden og puddersnø for å ta seg ut med vår Sea-Doo Spark Trixx!

Kjøreopplevelsen

Som nevnt, så er det flere forskjeller, og dette gjelder også for kjøreopplevelsen. Begrepet «counter-steer» skulle man altså ikke forholde seg til på vannet. Disse maskinene drar dit du svinger, og dette var noe man skulle bli vant til. Men den lette, lekfulle og svært trivelige Sea-Doo Spark Trixx var veldig enkel å bli klok på, og artig skulle den også vise seg å være. Dette er ikke en dragster, om man skal forklare det slik og den oppleves noe mer vinglete, som også forklarer lekfullheten. I motsetning til de større maskinene, med både større motor og størrelse, blir disse mer stabile, men igjen også mindre lekfulle. Så det kommer helt an på hva man er ute etter!

Noen problemer?

En sommer har snart passert og vi har ikke opplevd noen problemer med vår Sea-Doo Spark Trixx som skyldes feil fra produsenten. Den har gått knirkefritt og er svært grei å eie. Dette er gode nyheter når man bare vil ut på en liten smertefri kveldstur!

Sommeravslutning

Så med dette ønsker jeg å runde av en flott sommer med vår Sea-Doo Spark Trixx på gårdsplassen. Neste sommer er man litt nysgjerrig på å teste en 300, så det spørs om det kanskje blir en slik neste gang. Den tid, den glede. Iallefall, Trixxen har absolutt ikke skuffet, og den har virkelig levd opp til forventningene!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Kontakt din lokale Sea-Doo forhandler:

ØSTLANDET MOTORSERVICE

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen