Ta kontakt med oss

Nyheter

SLEDTRAX SUMMER EDITION – TAR STEGET FRA VINTER TIL SOMMER MED FULLPAKKET LESING!

Når snøen smelter og varmen begynner å sette inn, er det på tide at Sledtrax Summer Edition gjør sitt inntog. Sledtrax som er kjent som vinterens mest adrenalinfylte lesning med kvalitets artikler og reportasjer om snøscootrer. Nå er plenene grønne i det meste av landet og Sledtrax går nå over fra vinter til sommer med mye god lesning i vente. Dessuten utvider vi vårt sortiment, i tillegg til artikler om ATV, UTV, vannscooter, kommer vi også nå med sykler, som er helt nytt for i år.

Hvorfor lese Sledtrax?

Sledtrax.no, en ledende plattform for motor- og sportsentusiaster, Sledtrax har lenge vært førstevalget for mange som er ute etter spennende og innsiktsfull lesning om snøscooter. Men nå som vintersesongen går mot slutten, er det på tide for oss å starte sommersatsingen vår. Sledtrax lover dere masse god lesing, perfekt når du sitter i solsengen med en forfriskende drink i hånden.

På 2 hjul?

Og det er ikke alt – i år introduserer Sledtrax også sykler i vår rapportering. Med en økt trend med å utforske naturen på to hjul, er det ikke overraskende at vi i Sledtrax har valgt å inkludere trail og downhill sykling i våre reportasjer og filmer. Disse vil fokusere på de nyeste syklene fra Scott og Yamaha, både elektriske og ikke-elektriske. Hjelmene er knappet, dekkene pumpet og salen ekstra polstret, let’s go!

Velkommen til sommeren!

Med sommeren rett rundt hjørnet lover vi i Sledtrax en sesong full av spennende artikler, inspirerende reportasjer og massevis av filmer. Med ti langtestmaskiner og sykler til disposisjon, vil dere lesere få ta del i mye innhold! Så ta på deg solbrillene, forbered deg på en sesong full av eventyr og se frem til å utforske Sledtrax sitt svenske og norske sommerinnhold.

Sjekk ut mer Nyheter

Fortsett å lese

Mer i Nyheter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen