Ta kontakt med oss

Nyheter

SLEDTRAX ØNSKER GOD JUL & GODT NYTT ÅR!

Vi på Sledtrax har startet denne sesongen med full gass! Med nylansering i Norge, utvidelse av teamet vårt og en helt ny plattform, vil vi fortsette å prøve å gi dere lesere og seere så mye godteri som mulig i powersportsbransjen! Nå under jul og nyttår ønsker vi å benytte anledningen til å fortelle og gi publikum noen teasere om hvordan denne sesongen vil se ut.

Hvordan ser Sledtrax-sesongen ut?

I Sledtrax kommer vi til å ha 10 langtest maskiner, noe som betyr massevis av langtest rapporter og filmatiserte tester i løpet av sesongen. I tillegg til det vil vi låne en rekke maskiner som vi ikke lang-tester, for å gi dere, vårt publikum, så mange artikler og rapporter som mulig å fordype seg i.

Vi skal også til utlandet for å prøvekjøre 2024-modellprogrammet, så dere får ta del av de største og siste nyhetene fra produsentene gjennom oss. I tillegg starter vi en ny filmserie kalt «Behind The Scenes» fra vår norske kollega Simen Sandvik, hvor vi vil få masse tips og triks, samt ta dere med bak kulissene og for å se hvordan vi produserer alt innholdet til magasinet. Vi kommer også til å holde vårt arrangement Sledtrax Photoshoot helgen uke 7 i Camp Gauto, hvor det fortsatt finnes en håndfull plasser igjen om dere vil være med. På premiebordet står det blant annet en ny snøscooter fra Polaris til en verdi av 180 000 SEK.

En spennende nyhet vi kommer med om en måned eller så!

Til slutt har vi en stor nyhet å fortelle dere om, men som vi dessverre må vente noen måneder til med, men som vi er overbevist om vil skape merverdi for dere, våre lesere! Så det er mye å se frem til i vinter. Vi i Sledtrax skal reise landet rundt og jobbe hardt for å prøve å lage så mye lesbart og interessant stoff som mulig for dere. Med andre ord så det blir mildt sagt en intens sesong! Men som vi sier på Sledtrax og som også er vårt slagord: “It’s a lifestyle”, så sene kvelder og lange turer er en del av vårt DNA!

Julen er en koselig høytid å tilbringe med familie og venner i en idyll med massevis av snø. Gjerne i en fjellhytte, men med en liten pipe så nissen får det vanskelig med å komme seg inn. I år ønsker vi oss masse snø og harde pakker fra alle snøscooter-merker!! Uansett vil vi takke alle dere, våre lesere, seere og samarbeidspartnere som gjør magasinet vårt mulig! Tusen takk og ha en riktig GOD JUL & GODT NYTT ÅR!

Sjekk ut Sledtrax Sverige

Sjekk ut Sledtrax Instagram

Sjekk ut Sledtrax Facebook

Fortsett å lese

Mer i Nyheter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen