Ta kontakt med oss

Nyheter

CAN-AM MAVERICK R – NY VERSTING PÅ MARKEDET

Can-Am tar neste steg, og det er et stort steg! Med sin nye Can-Am Maverick R presenterer de en av de mest brutale maskinene vi har sett i moderne tid, spekket med nyheter både når det gjelder utseende og for en ny uslåelig ytelse. Med god demping, robust konstruksjon og de store dekkene, regner vi med at denne maskinen tåler det tøffeste terrenget. Kom, så kikker vi litt nærmere på dette beistet!

X3 har blitt sett på som en av de beste side-by-side i bransjen i årevis, men etter hvert har det blitt etterspurt mer, mer hestekrefter, bedre demping, mye vil ha mer for å si det sånn! Så nå tar Can-Am neste steg for å steppe opp gamet med sin helt nye Maverick R. Den kommer i flere forskjellige varianter; Maverick R, Maverick RX, Maverick R RS og Maverick R RS med Smart Shox.

Både skjønnhet og udyr

Vi ser Can-Am DNA’et skinne igjennom med sine fine linjer som følger kjøretøyet hele veien fra front til bak, dette gir et bra utseende som vi synes ser skikkelig aggressivt ut. LED-belysningen gir også en ekstra touch til utseendet og absolutt et trygt lys i mørket. Men den der ytelsen vi snakket om, hvor kommer den fra? Ja, her finner vi ikke bare én komponent som til sammen gir denne UTV-en sin kraft og kapasitet, men hjertet til dette monsteret er en Rotax 999T med hele 240 hestekrefter med en tresylindret turbo, dette gjør den til den kraftigste UTV-motoren i bransjen!

Motorvalg og girkasse

Du har tre forskjellige motorvalg med tanke på karakteren du vil ha på kjøringen, normal, sport eller sport + for å passe deg og ditt formål med maskinen. En annen stor nyhet vi finner på Can-Am Maverick R er girkassen med hele syv gir og doble clutcher, forkortet DCT. Dette gjør at du kan komme opp i et høyere gir på kortere tid takket være den lynraske og sømløse giringen. Du kan selv velge å gire manuelt eller automatisk for å få mest mulig ut av kjøringen du er ute etter. Med DCT får du en mer aggressiv gassrespons og man rekker knapt å blinke før neste gir er inne på 0,2 sekunder.

Nye iøynefallende spindlene

Men kanskje den mest iøynefallende detaljen på denne Can-Am Maverick R ser vi umiddelbart ved første øyekast, de nye spindlene. Det er ikke bare utseendet til dem som virkelig er aggressive, funksjonen til dem er også noe utenom det vanlige. Trykket og vekten fordeles bedre, noe som gjør at dekkene ligger mer mot bakken, noe som igjen gir bedre grep og raskere svinger. Maskinen blir mer stabil og mer forutsigbar, noe som skal gi en letthåndterlig maskin med ekte “point-and-shoot” følelse. Med en generøs 17″ bakkeklaring og en fantastisk evne til å absorbere støt, tror vi at denne maskinen kan ta seg hvor den vil.

Innsiden som tilbyr både høy komfort og teknologi

Med et trykk på en knapp eller lyden av stemmen får du både navigasjon og infotainment inne i førerhuset. BRP GO! lar deg holde styr på både navigasjon og smarttelefon appene dine, direkte på den 10,5″ store skjermen. Når du sitter i førersetet blir du i ett med maskinen takket være alle dens fine funksjoner og finesser, slik at du kan ta din kjøring til nye høyder og presse grensene.

En maskin som har alt?

Slik får vi en robust konstruksjon som vil vare i de tøffeste terrengene og utfordringene samtidig som den maksimeres med kraft og ytelse! Et nytt rått utseende og den nyeste teknologien, alt pakket i ett og samme kjøretøy. Spørsmålet er kanskje ikke om den holder og yter, men om sjåføren kan prestere det Maverick R kan gi? Ja, det gjenstår å se og vi håper å prøve denne verstingen for å finne ut av det!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Kontakt din lokale Can-am forhandler:

ØSTLANDET MOTORSERVICE

MOTORHUSET OPPDAL AS

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Nyheter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen