Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

YAMAHA GRIZZLY 700 EPS SE

I sommer skal vi få teste den nyeste teknologien på en Yamaha Grizzly 700 EPS SE! En spennende og morsom tid hvor vi skal utfordre Yamaha’s evne til å trekke tungt, framkommeligheten i ulike terreng og brukervennligheten til maskinen. Dette og mye mer får dere oppleve under sommerens aktiviteter, så heng med oss og se hvordan det går for denne langtestmaskinen fra Yamaha!

Henting

Firhjulingen hentes hos Yamahacenter Östersund, som blant annet er forhandler av Yamaha’s brede utvalg av snøscootere, ATV’er, motorsykler, mopeder, vannscootere, båtmotorer med mer. De er i full gang med å sette opp sommermaskinene og tilbehøret når vi åpner dørene til butikken. Vi laster Grizzlyen på traileren og setter kursen mot nordligere breddegrader, nå begynner eventyret!

Sommerplaner

Hjemme på gården i Nästansjö er det mange bruksområder for en firhjuling. Alt fra assistanse til hagearbeid, tømmerhogst, bygging og selvfølgelig all skogen og naturen vi får begi oss ut i. Så denne maskinen skal testes både for arbeid samt fritid og fornøyelse. Når sommeren går mot slutten og det er på tide å jakte, kan den også være til stor nytte. Du må kanskje ta deg gjennom skogen for å dra hjem en elg om alt går veien!

Utstyr

Vår Yamaha Grizzly 700 EPS SE vi skal teste i sommer er ikke utstyrt med noe ekstra tilbehør, men fra fabrikk kommer den med moderne detaljer som tidligere måtte kjøpes inn i etterkant. Elektrisk servostyring er standard fra de fleste ATV-produsenter i dag, samt vinsj og led-belysning. Fra Yamaha kommer den bransjeledende Ultramatic-girkassen som automatisk velger riktig gir for alle typer terreng. Dette, sammen med motorbremsesystemet og kraftige hydrauliske skivebremser på alle fire hjul, gir stor trygghet for at du som fører har kontroll på ATV-en i alle terreng og bakker. Spesielt for SE-modellen er en unik lakk med dekaler og stilige 27 tommers aluminiumsfelger.

La sommeren begynne

Ingen venting, nå er det bare å vri nøkkelen og starte sommerarbeidet og moro med denne Yamaha Grizzly 700 EPS SE. Vi gleder oss til å se hva denne maskinen kan bidra med i ulike sammenhenger og vi håper selvfølgelig at dere vil bli med oss ​​og høre våre tanker og inntrykk!

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut TOBE OUTERWEAR

Les mer SLEDTRAX TESTER

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen