Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

CAN-AM OUTLANDER 570 XU+ – OPPDATERT TRO TJENER

En storselger på ATV-markedet er utvilsomt CAN-AM Outlander 570 XU+, som på slutten av fjoråret fikk en velkommen oppdatering med nye LED-lys som gir maskinen et moderne look. Det mange kanskje ikke vet er at under skallet på denne 570-eren er det faktisk en 650-motor med potensial for mye kraft til en overkommelig pris hvis man er forberedt på å hoppe over motorgarantien. Nå er tiden inne for å starte denne testen med en av CAN-AMs rimeligste maskiner.

Henting hos SN Motorservice

Leveransen av vår langtestmaskin skjer hos SN Motorservice i Boden, hvor Kenneth går gjennom funksjoner og sikkerhet før vi får lov til å forlate deres nye showroom. Vi må innrømme at det i første øyeblikk føles det virkelig som om maskinen er godt utstyrt fra fabrikk til tross for den relativt lave prisen. Vi har vinsj, frontfanger, håndtaksvarmere, aluminiumsfelger, nye LED-lys og grovmønstrede dekk for å nevne de tingene som skiller seg mest ut.

Motoren er større enn man tror

Nå er det på høy tid å vri nøkkelen for å laste, men vi finner ingen nøkkel, her er nemlig den smarte Dess-nøkkelen, som er kodet for ekstra tyveribeskyttelse. Så i stedet for en nøkkel, trykker man bare på en startknapp mens man holder nede bremsen og voila, V-twin-motoren begynner å snurre. Og med 650cc motoren burde den garantere en god sving selv om den er elektronisk strupet med lavere effekt når den selges som 570. Særlig motoren føles veldig interessant og vi tenker på om vi skal prøve å slippe løs kraften i løpet av sommeren med Maptun for å få svart på hvitt om hvilket potensiale som kan skjule seg i denne ATV.

Framkommeligheten?

Det blir også interessant å se hvordan firehjulsdriften på denne fungerer da den mangler diff-låsing slik de dyrere maskinene har, vil framkommeligheten være tilstrekkelig? Spesielt med et lite lass når det er på tide å for eksempel trekke en vogn bak. Vi får uansett svaret på dette etter denne sommeren!

På tide å starte denne langtesten

Dere som har hentet en «ny» maskin, uansett om den er ny eller brukt, vet hvor ivrig dere kan være etter å teste greiene. Dette er intet unntak, og nå som snøen er borte og vannstanden har begynt å synke, er det på høy tid å begynne å legge inn timene med vår nye CAN-AM Outlander 570 XU+. Sørg for å følge oss på Sledtrax i løpet av sommeren for å ta del i denne langtesten og mye mer!

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut KLIM

Les mer SLEDTRAX TESTER

Kontakt din lokale Can-am forhandler:

ØSTLANDET MOTORSERVICE

MOTORHUSET OPPDAL AS

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen