Ta kontakt med oss

Nyheter

YAMAHA LINEUP 2023

Yamaha Motor Europe ønsker som oss på Sledtrax å oppmuntre mennesker til å følge sine lidenskaper og drømmer. Til 2023 slipper Yamaha et litt mindre produktutvalg på grunn av komponent mangel og problemer i forsyningskjeden. Tross det kommer det et par fine oppdateringer på noen maskiner. Yamaha fortsetter med å gi oss snøscootere som er anpasset for de adrenalinsøkende og eventyrlystne. Nå skal vi se nærmere på Yamaha lineup 2023 nyheter.

Yamaha har alltid levert produkter i toppklasse med høyeste kvalitet, vi på Sledtrax hadde kanskje håpet på en haug med nye modeller. Men Yamaha er et kvalitetsmerke og vil ikke lyse på sløret på produkter som ikke enda er testet under flere år hardt ute blant fjelltopper og daler. Ordspråket låter “den som venter på noe godt” og vi på Sledtrax tror steinhardt på Yamaha, både før, nå og i framtiden.

Yamaha Sidewinder L-TX LE EPS

Sidewinder L-TX LE er allerede en stor favoritt for de som søker spenning og eventyr og nå har den blitt enda bedre foran 2023 med introduksjonen av elektrisk servostyring EPS. Den her dynamiske ledmaskinen er til 2023 så smidig å håndtere at du kommer til å oppleve en presisjon i kjøringen du aldri har opplevd tidligere. Med enkelhet manøvrer du den til og med på de mest krevende og raskeste ledene uansett underlag. Med den skremmende turbomotoren finnes det over 180 hester til disposisjon, så hold hardt i styret på denne kraftpakken.

Nye Sidewinder SRX LE EPS

Kjenn sparket og hvordan pulsen øker når man mater på over sjøen eller myren i en utrolig hastighet. Sidewinder SRX LE EPS har uovertruffen ytelse som garantert gir adrenalinrush! Til 2023 oppdateres Sidewinder SRX med et elektrisk servostyringsystem EPS, noe av fordelene er hvordan du kommer til å føle deg enda tryggere når du kjører svingete skandinaviske leder i høye hastigheter.

Yamahas modellprogram 2023

Mange modeller har fått nye friske farger og ny stilig grafikk som gjør at du virkelig synes og skiller deg ut på snøen. Fargesettingen og design for 2023 utstråler klassisk Yamaha.

Crossover

Sidewinder X-TX SE

Mountain

Sidewinder M-TX LE 153

Mountain Max 800 154 ES

SXVenom Mountain

Trail

Sidewinder SRX LE EPS

Sidewinder S-TX GT EPS

Sidewinder L-TX LE EPS

Transporter Lite 2UP

Utility

Transporter 800

Youth

SnoScoot ES

Dette var litt av hva Yamaha har å tilby for 2023, vi på Sledtrax ser fram imot å teste en eller to av disse maskinene i løpet av den kommende sesongen for å gi dere våre lesere og seere den veiledningen som trengs blant alle 2023-modellene.

Les flere NYHETER

Les mer på Yamaha Motor

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Nyheter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen