Ta kontakt med oss

Nyheter

ARCTIC CAT 2023 LINEUP

Arctic Cat har hatt et par tøffe år bak seg. Problemer i forsyningskjeden og mangel på deler er en hovedårsak til at Arctic Cat hadde vanskeligheter med å produsere maskiner. Til tross for dette kommer en rekke oppgraderte modeller foran 2023. Arctic Cat er fortsatt et selskap som har snøscooterkjøring nært til hjertet og viser stort mot for sin ærlighet. Vi ønsker nå velkommen til noen oppdateringer fra Arctic Cat 2023!

Arctic Cat kjører en ærlig og rett linje der de legger igjen en storhjertet melding til sine kunder og forhandlere hvor de beskriver leverandørens problemer som igjen gjorde at de ikke kunne levere 2022-modeller til sine amerikanske kunder som hadde bestilt. Før produksjon av 2023-snøscootere prioriteres derfor amerikanske kunder som ennå ikke har mottatt årets 2022-modeller. Dette er for å sikre alle leveranser for deres allerede eksisterende bestillinger og for å sikre at de ikke selger flere 2023-modeller enn de kan produsere. Dette viser stort mot fra Arctic Cat. Fra 19. april kan man forhåndsbestille Arctic Cat 2023, som kommer i et begrenset antall til neste år.

Blast XR 4000 Touring ES 146”

En oppgradert touringmodell i det populære og nette Blast-chassiset. Doble rails, overload fjærer ved kjøring og elektrisk start er en del av utstyret. Den ensylindrede 4000-motoren med høyt dreiemoment garanterer lavt drivstofforbruk og driftssikkerhet. Denne katten er den optimale for hytteeieren og familien som vil utforske og reise på eventyr.

Blast M 4000 ES LTD 146”

Blast M kommer oppdatert med en lang tunnelkjøler, ny grafikk og mindre drivhjul 7”, som gir en nedgiring på ca 15 % og dermed bedre gassrespons fra den vridningssterke ensylindrede 4000-motoren. Utstyrt med Fox 3 støtdempere og enkel rail, blir denne katten den ultimate snøscooteren for de som ønsker smidighet kombinert med billig eierskap. Størrelsen på snøscooteren passer de i mindre størrelser og de nye yngre snøscooterførerne som ønsker å komme inn i sporten.

Riot 9000 ATAC EPS 146”

En ny crossover-modell som har funnet veien inn er Riot 9000 med den turboladede 4-taktsmotoren. Her er det viktig å holde seg fast når tommelen presses mot styret, hvor over 180 hestekrefter står til disposisjon, i kombinasjon med bakfjæringen som byr på mye lek og moro. Tilpasset det nordiske markedet med lang tunnelkjøling og justering av demperne fra styret med ATAC og bekvemmeligheten av elektronisk styreservo. En modell for de som vil ha ekstra alt!

M 8000 Hardcore Alpha One ES 146″

Den umåtelig populære 146-tommers katten fortsetter å glede mange bak styret. Nytt for i år er den elektriske starten og fortsettelsesvis er den utstyrt med skikkelig skarpe Fox Zero QS3 støtdempere med 66 mm belte. Ny fin grafikk i blå (elektrisk startmodell) og rød og grøn uten elstart. Hjertet i maskinen er Gen II 8000 rovan, som gir høy effekt og rask gassrespons. Smal forstilling AMS 36” får smidigheten og funfactoren til å steke!

M 8000 Hardcore Alpha One ES 154”

Den steinharde rockeren på 154 tommer fortsetter å gi mange smiles per miles. Nytt for i år er elektrisk start. På støtdempersiden finner vi Fox Zero QS3 med 77 mm 3,5” beltet som garanterer fremgang i den dypeste snøen. I den lekre blå fargen (elektrisk startmodell) og rød og grønn uten elstart. Katten leveres med en smal forstilling AMS 36” og Gen II 8000 motoren med meget bra gassrespons, som sørger for at du kommer deg gjennom det mest tekniske og bratte terrenget.

M 8000 Mountain Cat ATAC Alpha One ES 146”

En ny Mountain Cat i 146 tommer utstyrt med ATAC hvor du styrer fjæringen fra styret. Med et knappetrykk i vanskelig terreng bytter du mellom de ulike innstillingene på støtdemperne, noe som gjør ATAC-systemet til et godt hjelpemiddel. Utstyrt med elektrisk start og lang tunnelkjøler, er denne maskinen optimalisert for de skandinaviske forholdene. Leveres med Gen II 8000 motor og 66 mm belte.

Dette var et utvalg av nyhetene fra Arctic Cat 2023. Vi i Sledtrax ser frem til å teste noen av disse gullkornene i den kommende sesongen for å gi dere, våre lesere og seere den veiledningen som trengs i snøscooter jungelen.

Les mer hos ARCTIC CAT

Les flere NYHETER

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Nyheter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen