Ta kontakt med oss

Nyheter

POLARIS SNØSCOOTERE 2023

Om man trodde at Polaris skulle ta et roligere år etter fjorårets lanseringen av BOOST kunne man ikke tatt mer feil. Når de nå lanserte modellene er det klart at det kommer store nyheter med nye motorer og modeller som vi ikke engang kunne drømt om. Følg med på dette sammendraget av høydepunkter fra Polaris snøscootere 2023!

Størst går først og i lanseringen av Polaris snøscootere 2023 er det framfor alt en sak som stikker ut. Denne heter Polaris PATRIOT 9R og er en ny motor basert på PATRIOT 850 med en mengde forandringer som resulterer i en Factory mod, Big Bore, motor på hele 900cc. Med lettere veivaksel, lettere svinghjul, CNC portede sylindre og keramikkbehandlede topper på stemplene loves det uslåelig gassrespons. Utover dette leverer motoren 7% mer effekt enn PATRIOT 850 og hele 12% mer dreiemoment, samtidig som motoren har en lavere roterende masse.

Motoren finner man i Snowcheck-modeller av RMK SLASH og de kommer også utstyrt med P-22 variatoren, som vi i år så på BOOST modellen. Det er veldig heftig at Polaris nå tilbyr en brutal motor som man i andre tilfeller utelukkende finner under panseret på konkurransemaskiner på den andre siden av polen. Og at de selges med Polaris utrolige garanti på hele 5 år, det gjør ikke saken mindreverdig. Vi tror at denne kommer til å være en fryktelig morsom maskin å kjøre!

Neste store nyhet er en helt ny applikasjon av en 4-taktsmotor ved navnet Prostar S4. En motor som er basert på Polaris velprøvde ProStar arkitektur som man har sett på UTV modeller tidligere. Motoren er på 1000cc og man har som mål å tilby et produkt som er enkelt å bruke, krever lite service og er billig i drift. Det er også slik at gassen styres elektronisk, noe som vi syns er trivelig å se på snøscootere som denne er tiltenkt til. 

En av maskinene som man nå finner den nye ProStar S4 motoren i er Polaris Titan Adventure 155. Det tidligere alternativet om 800 Cleanfire motoren gjenstår imidlertid i tilbudet for 2023.

Den andre modellen hvor man bruker Prostar S4 motoren er Nordic Pro 146, denne finnes også i to varianter. Enten 4-taktsmotoren Prostar S4 eller 2-taktsmotoren 650 Patriot. 

En annen ny modell er Polaris nyhet 650 SKS 146, som man finner i Matryx-plattformen og skal klare ledturen med bravur utstyrt med Patriot 650 motoren, den har 2T kamhøyde for å gjøre ferden utenfor leden til en glede. 

Sist men ikke minst har vi to svært heftige nyheter som vi ikke kunne tro var sanne ved første øyeblikk. Under Snowcheck perioden kan man nemlig bestille både INDY VR1 137 og Switchback Assault 146 med Patriot Boost motoren. Dette kommer utvilsomt til å være to utrolige morsomme maskiner og vi ser sterkt fram imot å få sette oss bak styret på en av disse.

Dette var bare del av tilbudet av nyhetene som vi synes var mest interessante, det finnes massevis av flere oppdateringer å skrive om og flere interessante valgmuligheter til ulike modeller. Ta en titt på Polaris sin hjemmeside og bygg din egen maskin med enda mer valgmuligheter til dette året eller kontakt din nærmeste forhandler for mer informasjon!

Les mer på POLARIS

Ler mer NYHETER

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Nyheter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen