Ta kontakt med oss

Produkter

BCA FLOAT 45 SKREDSEKK, BCA LINK MINI, BCA TRACKER 4

BCA (Backcountry Access) har lansert sin nyeste innovasjon innen snøskred-sikkerhet: Float E2 lavinryggsekker, utstyrt med Alpride E2-supercapacitorsystem. Denne avanserte teknologien er designet for å tilby høytytende snøskredbeskyttelse samtidig som den forbedrer brukeropplevelsen i alpine omgivelser. Vi tar en nærmere titt på deres største sekk E2-45 med hele 45 liter pakkvolum. I tillegg tester vi de nye BCA Link mini-radioene + BCA Tracker 4. En artikkel om sikkerhet og funksjonalitet. Hva fungerer og hva er Sledtrax’ førsteinntrykk? Det tar vi rede på i dag! Let’s go!

BCA Float E2-45 Lavinsekk

Float E2 bruker Alpride E2-supercapacitorsystem for å lagre energi som drives av kompressoren ved utløsning. I motsetning til tradisjonelle oppladbare batterier lagrer sekken energi basert på elektromekaniske egenskaper i stedet for kjemiske reaksjoner. Dette gjør ytelsen til systemet mye mer pålitelig, spesielt i ekstremt kalde temperaturer.

Rask utløsning og lettere konstruksjon

Den elektromekaniske energilagringen muliggjør rask frigjøring av lagret energi ved aktivering for utløsning, noe som gir brukeren raskere respons i nødsituasjoner. Dessuten er den nye E2-motoren betydelig mindre og lettere enn sin forgjenger, noe som reduserer ryggsekkens totale vekt og gjør den mer behagelig å bære under lange turer og overnattinger. Noe underskrevne verdsetter siden mye filmutstyr oppbevares i sekken.

Optimalisert for “Sledtrax”

Float E2-45 er den mest robuste ryggsekken i serien, den føles som den er spesielt designet for profesjonelle brukere som krever det beste av sitt utstyr. Den er laget av vanntett belagt nylon for å beskytte utstyret i alle værforhold og er utstyrt med en rekke funksjoner som er ment å maksimere brukervennligheten og sikkerheten, inkludert en dedikert lomme for sikkerhetsverktøy og snøsag. Lommer jeg bruker til batteri og linser.

Konklusjon

BCA’s Float E2 lavinryggsekker representerer den nyeste innovasjonen innen snøskred-sikkerhet og utgjør en viktig komponent for oss snøscooterentusiaster. Et produkt vi på Sledtrax kan stille oss bak og anbefale for de som søker stor lagringsplass, men som ikke vil gå på kompromiss med sikkerheten.

BCA Tracker™ 4: Innovativ teknologi for snøskred redning

Å redde liv er BCAs spesialitet. Nå, med lanseringen av Tracker™ 4, tar de sikkerheten til neste nivå. Denne nye versjonen er mer holdbar enn noen gang tidligere, og tiden vil vise om dette stemmer, men den er utrolig enkel å bruke, noe som er minst like viktig om uhellet skulle være ute. Med en dreieknapp øverst stiller du enkelt senderen i søkemodus.

Den store, nye skjermen gjør den perfekt for brukere som krever en tydelig skjerm i alle situasjoner. Utstyrt med funksjoner som Signal Suppression (SS) og Big Picture (BP) moduser for effektiv søk etter flere ofre. Pluss, med en Mini USB-port for enkel nedlasting av programvareoppdateringer, er Tracker™ 4 klar til å møte utfordrende forhold og redde liv i fjellene rundt om i verden.

BC Link Mini-radioen er den nyeste innovasjonen fra BCA, med et kompakt design og fokus på å opprettholde kommunikasjonen i alle terrengforhold. Vi har virkelig blitt imponert over rekkevidden denne radioen klarer. Vi gjorde en test med 1 fjelltopp imellom og vi fikk kontakt uten noen form for forstyrrelse. Rekkevidden vil vi si er som en jaktradio, altså mye bedre enn deres gamle modell BC Link Radio. Uansett om du leter etter separerte venner, kommuniserer ruter i kupert terreng eller deler observasjoner i sanntid, er BC Link Mini-radioen klar til å følge deg på dine snøscootereventyr!

Klikk og Kjøp her

Fortsett å lese

Mer i Produkter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen