Ta kontakt med oss

Produkter

MAPTUN NANO NX3A – DEN TRÅDLØSE REVOLUSJONEN INNEN MOTOROPTIMERING

I en verden der teknologiens fremskritt kontinuerlig omdefinerer hva vi anser som mulig, introduserer Maptun neste steg innen kjøretøyoptimering – Maptun Nano NX3A. Denne enheten er ikke bare en videreutvikling av den eksisterende teknologien, det er et skritt fremover mot en trådløs brukeropplevelse med brukervennlighet og avanserte prestasjonsforbedringer for powersport-kjøretøy.

Trimme med smarttelefonen din

Gjennom MyMaptuner-appen tar du kontrollen over dine motoroptimeringer til et nytt nivå. Maptun Nano-serien kobler sømløst til smarttelefonen din, slik at du kan tilpasse og kontrollere kjøretøyets innstillinger med letthet. Oppdater ECU-en din med den nyeste tuningprogramvaren, juster ytelsesparametere, lås opp nye funksjoner og motta sanntidsdata fra motoren – alt fra telefonen din.

Kompatibilitet og tilkobling

Maptun Nano NX3A bygger videre på arven fra sin forgjenger, Maptuner X, ved å beholde den ikoniske “X-kontakten”. Dette gjør den kompatibel med Maptun’s komplette utvalg av kabler for hundrevis av forskjellige kjøretøy. Det betyr at overgangen til Nano NX3A er like enkel for nye som eksisterende brukere, og sikrer bred kompatibilitet over et mangfold av kjøretøytyper.

Med en virkelig trådløs opplevelse der man tidligere koblet datamaskinen sin til en Maptuner X, forenkles jobben betydelig med Nano. Koble ganske enkelt enheten til kjøretøyets ECU- eller diagnoseport og koble trådløst til smarttelefonen din via MyMaptuner-appen. Dette gjør det lettere enn noen gang å optimalisere kjøretøyet ditt. Minimumskravene for systemet er iOS 12 og Android 10.

Mer enn bare trim

Uansett om man søker forbedret drivstoffeffektivitet, mer akselerasjon eller en økning i hestekrefter, kan man oppnå dette med sin Maptun Nano. Maptun Nano-serien er også fullt kompatibel med all tilgjengelig tuningprogramvare fra tidligere Maptun-enheter, med et omfattende bibliotek av tuningfiler som stadig vokser.

Bestill din egen Maptun Nano

Les om flere produkter

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger lover og forskrifter

Fortsett å lese

Mer i Produkter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen