Ta kontakt med oss

Produkter

CARDO – MAKES PEOPLE TALK!

Hvor ofte skjer det at du tenker på å si noe mens du kjører, men ikke vil stoppe vennene dine? Eller, du er på en lengre tur og vil kunne snakke mens du kjører med medpassasjerene dine, eller kanskje ta imot et anrop? Vi på Sledtrax har lenge lett etter et produkt som både gjør kommunikasjonen enklere og mer effektiv når vi kjører snøscooter. Foran denne sesongen har vi i samarbeid med Vartex testet Cardo Packtalk Edge, et intercomsystem som tar snøscooteropplevelsen til nye høyder, og som dessuten har noen ess i ermet.

Vi på Sledtrax har snart kjørt en hel vinter med Cardo, og vi kan ikke annet enn å være imponert. Med sin banebrytende teknologi og fantastiske ytelse har Cardo Packtalk Edge tatt måten vi kommuniserer på til nye høyder når vi er ute og kjører i gruppe. Enten du er en erfaren snøscooterfører eller nybegynner, vil Cardo forbedre din og dine venners opplevelse bak styret. Systemet installerer du enkelt i hjelmen din, og det finnes tydelige instruksjoner på YouTube hvis du lurer på noe.

Nettverk

En av de mest imponerende og praktiske funksjonene til Cardo Packtalk Edge er evnen til å koble sammen flere enheter. Ved hjelp av den avanserte Dynamic Mesh Communication (DMC) -teknologien kan du enkelt koble til opptil 15 personer i en gruppe. Dette betyr at du og vennene dine kan holde kontakten og kommunisere med hverandre på en enkel og smidig måte, selv når dere er ute og kjører i de mest avsidesliggende fjellområdene eller på tur hjemme.

Incoming

Det fine med Cardo Packtalk Edge er at den tilbyr mer enn bare kommunikasjon innenfor gruppen, den gir deg også muligheten til å snakke i telefonen mens du kjører. Med den innebygde Bluetooth-funksjonen kan du enkelt koble smarttelefonen din til enheten og motta samtaler uten å måtte ta av deg hjelmen eller stoppe opp i kjøringen. Dette gjør at du kan snakke med familie og venner, eller til og med ta viktige samtaler når du er ute og kjører. Dette er testet av oss på Sledtrax og fungerer over all forventning! Det morsomme er at de du snakker med ikke legger merke til at du kjører snøscooter, så med andre ord kan Cardo selvfølgelig også brukes når du kjører andre motoriserte kjøretøy.

Musikk for ørene!

I tillegg til å snakke i telefonen, kan du også nyte din egen spilleliste med Cardo. Med den innebygde musikkstreamingfunksjonen kan du koble smarttelefonen eller musikkspilleren din til og lytte til favorittlåtene dine med imponerende lydkvalitet. Dette gir deg muligheten til å lage spillelister for snøscooterturene dine og nyte musikken mens du utforsker naturen. Dette tar opplevelsen til et nytt nivå! JBL-høyttalerne i pakken gir en lydkvalitet som gjør at du kan høre hvert ord som blir sagt, uansett om det er samtaler, musikk eller stemmestyrt navigasjon. Det spiller ingen rolle om dere diskuterer hvilken vei som skal kjøres, hvilken linje som skal tas, eller bare tuller med hverandre om hvilken snøscooter som er best.

Sledtrax sin uttalelse!

Undertegnede trodde ikke at jeg selv skulle få noen større “AHA”-opplevelser denne vinteren, men der tok jeg feil. Cardo Packtalk Edge har blitt et uunnværlig verktøy for oss på Sledtrax, systemet gjør det utrolig mye lettere ved filminnspillinger og når man kjører flere sammen. Cardo-en har også blitt flittig brukt på våre egne turer, da både telefonsamtaler og musikkavspilling fungerer utmerket. Du kan enkelt svare på samtaler, justere volumet eller bytte sang med stemmekommandoer. Dette gjør at du kan fokusere på det som er foran deg, og ikke minst ha begge hendene på styret. Som dere sikkert allerede har forstått, er dette et produkt vi varmt anbefaler!

KJØP DIN CARDO

Les mer SLEDTRAX TESTER

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger lover og forskrifter

Fortsett å lese

Mer i Produkter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen