Ta kontakt med oss

Produkter

KLIM ASPECT 16 AVALANCHE AIRBAG PAK

Sikkerhet er en prioritet når det kommer til å kjøre snøscooter i dag. Hjelm og ryggbeskyttelse er soleklare valg når vi skal ut på fjellet. Med høye fjell og mye snø vet man aldri når snøen kollapser og et snøskred dukker opp. Derfor synes vi at Klims beste skredryggsekk, Aspect 16 Avalanche Airbag Pak også burde være et gitt valg når utrustningen for dagens snøscootertur skal på!

Denne slitesterke, presentable og ryddige snøscooterspesifikke skredryggsekken har den bransjeledende Alpride airbag-teknikken innebygd. Den er ergonomisk utviklet med justerbar midje og beinreim samt et behagelig og litt større panel for ditt bryst for komfort. Med bare to stk AA-batterier lader du enkelt opp ryggsekken på mindre enn én time. Det er nice å slippe å tanke gasspatroner, som i tillegg gjør det mulig å fly med ryggsekken om et drømmebesøk til den andre siden av polen blir aktuelt.

Om et snøskred uheldigvis skulle inntreffe, hjelper denne teknikken deg med å flyte over snøen, istedenfor å bli begravet under den. Det er mulig å lade den opp igjen for å bruke den på nytt, noe som forhåpentligvis ikke skjer. Den gjør det også enklere for dine venner å raskere kunne hjelpe deg. Med sine 16 liter rommer man til og med ekstrautstyr som briller og mat, i tillegg til de funksjonene som hjelper deg ved et snøskred. Klim har utrustet ryggsekken med en rød fargesterk “zipper” for å enkelt kunne vite hvilken del av sekken man skal åpne når en eventuell ulykke oppstår. I denne delen finnes det smidige seksjoner for spade og skredstang. En meget bra skredryggsekk for snøscooterførerne som søker utfordrende kjøring i brattere terreng.

Med denne skredryggsekken tilføres en større ro når spennende terreng og bergstigninger frister for frikjøreren. Dette er et veldig bra alternativ for alle snøscooterførere som skal ut på fjellet. Man vet aldri når ulykken er framme, derfor synes vi at alle burde skaffe seg en KLIM ASPECT 16 AVALANCHE AIRBAG PAK for å være på den sikre siden.

Les mer om KLIM

Les om flere PRODUKTER

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Produkter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen