Ta kontakt med oss

Produkter

KLIM KLESGUIDEN PRESENTATION

Klim som er en av flere sterke bidragsytere i denne bransjen, og med flere store profiler som benytter seg av deres produkter, har jeg virkelig høye forventninger til den kommende sesongen. Her kommer en introduksjon av utrustning fra KLIM som jeg skal kjøre med når sesongen endelig braker løs!

KLIM F5 ECE

Denne hjelmen er ingen nykommer i katalogen fra Klim, og da er det er nok med god grunn at den har blitt værende. Ifølge Klim er det den mest ventilerte hjelmen i bransjen, og dette er en viktig faktor for undertegnede som liker å kjøre i tette skoger hvor pumpa virkelig går. Andre pluss i boka er Fid-Lock systemet som gjør hjelmen enkel å ta av og på, et ekstra stort synsfelt, lav vekt (en av de letteste) og muligheten for å bruke liner for å holde mere av varme inne. Prisen ligger rundt 6000 kroner, noe som også indikerer at dette er en hjelm av høy kvalitet!

KLIM AEON GOOGLE 

F5-hjelmen er som sagt ingen nyhet, men AEON brillene derimot er en spennende nykommer i årets katalog. For å redusere tretthet hos føreren har de designet linsen for å nærmest mulig samsvare med formen hos det menneskelige øyeeple(!). Under skiftende værforhold oppe i fjellene er det kjekt at linsene raskt kan byttes ut ved hjelp av en høyhastighets magnet. Og med “extreme anti-fogging” teknologi har jeg stor tro på at disse brillene innehar sterk ventilasjon. Med en prislapp rundt 1700 kroner, har jeg virkelig stor tro og høye forventninger på dette produktet!

KLIM RIPSA ONE-PIECE

For undertegnede som liker seg tett inne i de svenske skoger er mobilitet en prioritet, og på bakgrunn av dette blir Ripsa One-Piece høyaktuell. Med en mere “bulk-fit” sitter den ikke altfor tett på kroppen og mobiliteten forblir, og i kombinasjon med et sterk pustende og vanntett skall, har jeg meget god tro på mange herlige dager på fjellet. Klim kommer også med en spennende nyhet til de kvinnelige førerne, nemlig Shredsa One-Piece. Basert på Ripsa-modellen er den designet spesifikt for kvinnelige førere for optimalisert mobilitet og passform! Prisen på både Ripsa og Shredsa ligger rundt 7000 kroner.

KLIM HAVOC GTX BOA BOOT

Denne skoen fra Klim er i utgangspunktet designet spesifikt til førere av snowbikes, og ettersom jeg har planer om å kjøre et beltekjøretøy med 2 ski, kan man jo undre hvorfor valget har falt på Havoc-modellen. Et punkt som skiller seg ut er den “ekstra” høyden som kjennetegner cross skoene, som vil tilby ekstra stabilitet. I tillegg til at høyden vil gi økt stabilitet vil den også fungere som ekstra beskyttelse, da min knebeskyttelse vil kunne føres videre ned i skoen. Skinnbeinet vil nok være veldig takknemlig for dette, da den unngår sin verste fiende, nemlig stigtrinnet. Sålen er laget av Michelin, og Havoc-skoene benytter BOA systemet for rask på- og avmontering. Prisen ligger rundt 4000 kroner.

KLIM INVERSION GLOVE

Lett, vindtett og designet for kjøring med høy intensitet oppsummerer disse Inversion hanskene spot-on. Med nytt design er det forbedret grep for håndflaten og forbedret touch screen ferdigheter, gleder jeg meg til å få kommet hands-on! Prisen ligger rundt 400-500 kroner, og jeg vil anbefale og plukke opp flere av disse da jeg personlig bytter hansker flere ganger om dagen. 

KLIM GUIDE GLOVE

Inversion hanskene er designet til lek og kjøring med høy aktivitet og de kan derfor fort oppleves kalde ved transportetapper. Da lander mine “ride-in & out” hansker på Guide Glove fra Klim. Denne hansken er ny for i år og ifølge Klim er denne hansken både behagelig, varm og slitesterk. Noe kort og godt som kan nevnes er blant annet det strømlinjeformede lærmateriale, GORE-TEX + GORE GRIP teknologi, er jeg med andre ord svært spent på hva denne hansken bringer til bordet, med en prislapp rundt 1500 kroner.

KLIM AGGRESSOR SHIRT AND PANT 3.0

Å kle seg i lag-prinsippet er en av hovednøkkelen for å kunne trives ute i naturen, og da kommer Aggressor Shirt og Pant 3.0 inn i bildet. Jeg har valgt 3.0, som er den varmeste base-layeren til Klim. Tørker raskt, puster bra og har en tettsittende profil for å minimere redusering av mobilitet dersom man ønsker å benytte flere lag. Jeg har god tro på at en mid-layer jakke vil passe perfekt mellom Aggressor 3.0 og Ripsa, både til en magisk lunsj på fjellet men også til kaldere transportetapper. Prisen ligger rundt 800 kroner per plagg. 

Nå er det bare å vente til man endelig får bruk for disse produktene, og det skal bli veldig spennende å se hva de går for!

Kjøpe Klim produkter:

SLEDSTORE

KLIM

Ikke glem å abonnere på Sledtrax Nyhetsbrev med sjansen til å vinne massevis av nye produkter hver måned!

Les om flere Produkter

Fortsett å lese

Mer i Produkter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen