Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

KYMCO MXU 700 ABS – KRAFTPAKKE FOR SKOGSARBEIDEREN!

I de dype skogene hvor tøffe arbeidsoppgaver står på dagsordenen, kreves det maskiner som ikke bare klarer utfordringene, men også øker produktiviteten. Kymco MXU 700 ABS er en ATV som lover begge disse egenskapene. Vi tok den med på en prøve i en av de mest krevende arbeidsoppgavene i skogen – vedhogst – for å se om den virkelig kan leve opp til sitt rykte som en prisverdig ATV for gårdens oppgaver og arbeid.

Kraftfull følgesvenn i skogen

Nå om sommeren drar vi ut i skogen for å hente fram tømmer som vi nøye har hugget og preparert under vårens siste skuterutflukter. Sittende på Kymco MXU 700 ABS, kjenner vi umiddelbart hvor smidig og robust maskinen er når vi navigerer gjennom det kuperte terrenget. For hver meter vi humper fram på de ujevne stiene, blir det tydelig at ATV-en er virkelig komfortabel å kjøre. Ved tømmerhaugen, hvor vinterens ved venter på oss, beviser Kymco MXU 700 ABS sin evne til ikke bare å håndtere det krevende fysiske miljøet, men også bidra til en effektiv og produktiv arbeidsdag i skogens hjerte.

Lavgir og firehjulstrekk – En uslåelig kombinasjon

Når lavgiret kobles inn og firehjulstrekket aktiveres, forvandles denne ATV-en til en ekte kraftkar. Denne kombinasjonen gir et enormt dreiemoment, perfekt for å dra ut stokk etter stokk fra skogen.

Med stor trekkraft og en motor som ikke gir etter under trykket av tunge bører, klarte Kymco MXU 700 ABS å dra store mengder ved uten å nøle. Denne kapasiteten er spesielt verdifull i skogsbruket hvor daglige oppgaver ikke bare krever en ATV som kan transportere last, men også en som kan gjøre det effektivt og sikkert. Vi får også stor hjelp av den kraftige vinsjen som hjelper oss med å flytte stokkene ut mot veien.

En ATV som imponerer i de tøffeste oppdragene

Etter en dag i skogen med Kymco MXU 700 ABS er undertegnede overbevist om at den er mer enn kapabel for mange av de litt tyngre arbeidsoppgavene. Hvis du leter etter en ATV som kombinerer styrke, pålitelighet og funksjon, til en attraktiv pris, er dette en maskin som bør stå høyt på listen din.

Les mer SLEDTRAX TESTER

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen