Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

POLARIS SPORTSMAN 570 TOURING – ER DETTE DEN ULTIMATE ATV?

Vi på Sledtrax er nysgjerrige på å se hva det nyeste amerikanske håndverket fra Polaris har å tilby. Sportsman 570 Touring 2024 har lovet mye med sitt nye design og oppdaterte funksjoner. Bli med oss når vi tar denne maskinen ut på en prøvetur og oppdager om den lever opp til forventningene?

Med et oppdatert design som både er stilrent og rått, skiller Polaris Sportsman 570 Touring seg virkelig ut. De nye LED-lampene gir et aggressivt og moderne uttrykk som fanger øyet umiddelbart. Da vi første gang fikk se den på nært hold, var det vanskelig å ikke bli imponert. Den ser ikke bare bra ut, men vi er også utrolig spente på å se hvordan den presterer i virkeligheten. Denne ATV-en lover mye – men kan den levere? Tid for en første dans i skogen.

Smidighet og stabilitet i kupert terreng

Vi vrir om nøkkelen, trykker forsiktig tommelen mot styret og kjenner hvordan støtdemperne jobber godt i det litt mer kuperte terrenget. Sportsman 570 Touring håndterer det varierte og litt mer utfordrende terrenget med smidighet og trygghet. Støtdemperne føles bedre kalibrert enn tidligere modeller, noe som gir en jevn og behagelig tur for undertegnede. Det er tydelig at Polaris har lagt mye arbeid i å forbedre både kjøreopplevelsen og komforten.

Ideell for familieeventyr og arbeid

En av de store nyhetene er funksjonen med dens dobbeldyne. Den gjør det mulig å enkelt ta med en passasjer, noe som åpner opp for familieturer og delte eventyr. Hvis du i stedet trenger mer plass til oppakning, kan dobbeltsete enkelt fjernes (10 sekunder). Dette gjør den perfekt for lengre utflukter eller arbeidsoppgaver hvor du trenger å transportere mer utstyr, som en motorsag eller andre verktøy.

Generøse oppbevaringsmuligheter

En annen aspekt av Sportsman 570 Touring er de nye oppbevaringsløsningene. Med totalt 42 liter kombinert oppbevaringsplass er det rikelig med plass til alt ditt utstyr og personlige eiendeler. Polaris har virkelig tenkt på dette, noe som gjør det enkelt å organisere og holde orden på alt du trenger å ha med deg. Dere vet selv hvordan det er når all oppakning og mat skal med, da trengs plass og med den nye modellen har man funnet nye løsninger for å få til mer plass.

Sledtrax’ dom?

Etter vår første prøvetur med Polaris Sportsman 570 Touring er vi på Sledtrax gledelig overrasket. Polaris har alltid hatt flotte ATV-er og undertegnede trodde kanskje ikke at det skulle være en såpass stor forskjell som det faktisk var. Den kombinerer et aggressivt og stilrent utseende med praktiske funksjoner og en herlig kjøreopplevelse. Vi ser frem til å fortsette å utforske alle dens muligheter og teste den under ulike forhold fremover. Sportsman 570 Touring har definitivt satt listen høyt – og vi kan knapt vente med å gi oss ut igjen.

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut KLIM

Les mer SLEDTRAX TESTER

Kontakt din lokale Polaris-forhandler:

POLARIS NORDMØRE

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen