Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

KYMCO MXU 700 ABS – NYTT MERKE & MODELL I SLEDTRAX ATV FLÅTE

Våren har endelig kommet og med den en ny sesong av adrenalinfylt eventyr. På Sledtrax bytter vi nå ut snø mot grus, vannsprut og rasktrullende sykkeldekk. Sledtrax Summer Edition er her, og vi er klare til å erobre sommeren med full fart! Først ut i vår imponerende sommerflåte ønsker vi den kraftfulle nykommeren, Kymco MXU 700 ABS – Kongen på tronen fra Kymco, velkommen. Vi er spente på å se hvordan denne maskinen skal prestere under sommerens ulike eventyr og arbeid. Bli med oss på en sesong fylt av spenning og oppdag hvordan våre første inntrykk av Kymco MXU 700 ABS oppsummeres.

NYTT MERKE & NY MODELL

På Sledtrax streber vi stadig etter å nå et bredere publikum og tilby noe for alle. Derfor utvider vi i år med flere nye ATV-merker for å tilfredsstille enda flere av våre lesere og følgere. Blant årets spennende nyheter har vi Kymco MXU 700 ABS, Taiwans svar på en både tøff, arbeidsvillig og leken ATV.

Etter henting hos Outdoor Center i Østersund hvor vi får en gjennomgang av Lucas, lastes maskinen og vi begir oss mot vårt første ATV-eventyr. Nå er det på tide å knappe hjelmen og utforske hva denne asiatiske kraftmaskinen virkelig går for.

POSITIVE VIBBER DIREKTE

Som en underdog til noen av de andre ATV-modellene i premiumsegmentet må vi likevel si at Kymco MXU 700 ABS leverer både kjøreglede og smidighet. Når vi tar et par morsomme sladder langs skogsbilveien, ruser blodet og man blir påminnet om at kjøring av ATV er gøy, skikkelig gøy! En større bakside gjør det enkelt å ta med seg noen på turen samtidig som det er enkelt å ta bort ved en knapp bak setet.

TEST AV FIREHJULSDRIFTEN

Vi trykker inn firehjulsdriften via de nye smarte knappene og retter nesen mot en solid snøhaug langs veikanten. Med et fast og stødig grep jobber vi oss gjennom den kompakte snøen, samtidig som de grove dekkene garanterer et optimalt feste. Kymco MXU 700 ABS viser sin fremkommelighet, og vi navigerer med selvsikkerhet gjennom hvert hinder. Denne ATV-en leverer ikke bare på grusveier og skogsstier, men også i litt tøffere terreng hvor snøen fortsatt ligger. Det er en fryd å kjenne hvordan kraften fordeles jevnt mellom dekkene og oppleve den stabiliteten og kontrollen som Kymco tilbyr.

VIDERE INN I SKOGEN

Vi farer videre inn langs skogen og merker straks hvor smidig og lettmanøvrert Kymco MXU 700 ABS er, selv i det mer kuperte terrenget. En spesiell detalj vi legger merke til er den lette servostyringen som gir en god kjøreopplevelse uten ubehagelige slag tilbake i styret. Instrumenteringen er tydelig og lettlest, noe som gjør at vi raskt kan holde øye med alle viktige parametere. Dog er det rom for forbedringer når det gjelder maskinens finish, som føles noe plastaktig. Men med tanke på prislappen er denne flaggskipsmodellen fra Kymco et virkelig hett alternativ for alle som leter etter noe prisgunstig i underkant av de “verste premiummodellene”.

HATTEN AV NÅR VI OPPSUMMERER VÅRE FØRSTEINNTRYKK

Vi er helt klart imponerte av vår første tur med Kymco MXU 700 ABS! Sommeren er endelig her og vi kan knapt vente på alle de spennende utfluktene og arbeidene som venter. Denne ATV-en har allerede vist sin smidighet og styrke i terrenget, og vi er ivrige etter å sette den på enda hardere prøver. I vår neste reportasje skal vi teste vedhogging og andre arbeidsoppgaver med denne allsidige maskinen. Det kommer til å bli en skikkelig utfordring, og vi lover at det blir både underholdende og lærerikt. Ikke gå glipp av dette – vi er sikre på at dere vil like å følge med oss på kommende rapporter!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen