Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

LYNX COMMANDER – FAMILIE, FILM, ANSKAFFINGSARBEID!

Lynx Commander 900 ACE Turbo fortsetter å ha en travel timeplan med massevis av oppgaver. Nå i denne tredje reportasjen, nesten halvveis inn i sesongen, har vi hatt tid til å bruke den finske katten til lek, jobb, pakkesel og som filmskuter. Så hvordan har den prestert for disse formålene? Og hvor fornøyd er undertegnede med maskinen? På tide å følge opp noen spørsmål i denne langtest rapporten!

Ombygd for filmskaping

I fjor høst valgte vi å bygge om vår Lynx Commander 900 ACE Turbo for å bruke den til våre filminnspillinger. Utstyrt med oppbevaring fra Nanuk, tilbyr den trygg kjøring med alt vårt kamerautstyr. Men det er ikke alt, vi har også installert to typer braketter hvor det festes en Movemax stabiliseringsarm, som så holder en gimbal med kameraene våre under. Dette gjør snøscooteren ideell for å filme flytende scener med snøscooterkjøring.

I skogen, på myra eller i bratt terreng! Denne tilpasningen har gjort scooteren til en drøm for enhver filmskaper som ønsker å fange magien i snøen på nært hold, og vi må nok en gang berømme denne løsningen som fungerte veldig bra for de første innspillingene denne sesongen.

Hårreisende akselerasjon og turboplystring

Når det gjelder ytelse, leverer Lynx Commander 900 ACE Turbo mer enn forventet. Når 180 finske stallhester gir alt, signeres en hårreisende akselerasjon, gang på gang, som gjør maskinen utrolig avhengighetsskapende. Spesielt langs litt rufsete veier hvor 44-matten lett får feste, da må man virkelig holde seg godt fast. Veldig morsomt! Ved siden av løypa kan du faktisk føle deg litt fornøyd når turboen plystrer og du kjenner kraften under deg, det er vanskelig å ikke la seg imponere. Denne scooteren byr på mye kjøreglede.

Komplett snøscooter for undertegnedes formål

Lynx Commander 900 ACE Turbo har så langt vist seg å være en komplett maskin på alle områdene vi har testet den. Det eneste som kan trenge forbedring er førerens vane med teknisk skogskjøring. Det er viktig å være bestemt og ikke feig på gassen, for hvis du blir sittende fast med den, går spaden frem og verdifulle minutter med kjøretid går til spille. Dette er imidlertid mer et spørsmål om førererfaring enn en begrensning hos skuteren.

Førsteklasses belysning for kveldseventyr og jobb!

Et annet imponerende aspekt ved Lynx Commander 900 ACE Turbo er belysningen. På den ene siden har vi montert ekstralys originalt fra Lynx, to vinger som er festet og som gir virkelig tydelig belysning når mørket faller på. Vi har også valgt å konvertere frontlyset til LED, noe vi hadde håpet skulle komme som standard fra BRP.

Men på baksiden har vi den store forskjellen et arbeidslys av høy kvalitet fra ProEngine, som har vært veldig nyttig, spesielt under natt-eventyrene våre. Denne belysningen har tjent oss godt, for eksempel når vi kjører aking i Camp Gauto, og når gjør innspillinger om natten for SledtraxTV.

Hvordan oppsummerer vi Commander 50% inn i sesongen?

Lynx Commander 900 ACE Turbo, en imponerende snøscooter som oppfyller og overgår forventningene på mer eller mindre alle måter. Den er allsidig, kraftig, tilpasningsdyktig og vanvittig morsom å kjøre, noe som gjør den til en ideell følgesvenn i snøen. Følg med på neste rapport hvor vi tar familien med ut på fjellet og dens eventyr!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut TOBE OUTERWEAR

Les mer hos LYNX

Kontakt din lokale Lynx-forhandler:

MASKIN OG MOTOR VERDAL

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen