Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

LYNX SHREDDER 3700 TURBO R – LEK I SAXNÄS

Da har man fått enda flere kilometer på telleren, og Lynx’en går bare bedre og bedre. Føreren har hentet mange nye bekjentskaper med denne råtassen, og følelsen blir også her bare bedre og bedre. Radien 2 chassiset har uten tvil vokst stort i mine øyne, og den vanvittige motoren samt en utrolig finish fra Finnene er rett og slett utrolig bra. Så hvordan har de første 200 km bak styret opplevdes? Noen problemer og ting å merke seg, eller er det bare tut å kjør? Det skal vi ta rede på i dag, om vår langtestmaskin Lynx Shredder 3700 Turbo R!

Høy “Finnish”

Finnene kan dette med kvalitet, i alle fall på Lynx fabrikken i Rovaniemi som vi på Sledtrax fikk gleden av å besøke i fjor høst. Fra en som har kommet fra å dra i gang scootere hele tiden har man blant annet blitt bortskjemt med SHOT, og det er hot! Den smarte løsningen som at oljen kan fylles ved at man enkelt kan løfte opp et lite sidedeksel, er også svært smidig. Her kan riktignok designen og løsningen på Ski-doo’en løftes hakket over Lynx’en. Små detaljer, men likevel verdt å nevne, da jeg foreløpig ikke har noe annet vondt å si om min kjære Lynx Shredder 3700 Turbo R.

Bunnløs snø kan koste dyrt

Etter et uhyggelig møte mellom beltet og en stein under mitt opphold i Canada, var det verken noen av partene som var fornøyde. På skrivende tidspunkt er det fortsatt bunnløst også her hjemme i Skandinavia, og etter at en betydelig sum cash måtte ut av lomma i desember for å anskaffe et nytt belte, er man ikke særlig villig til å ta store risker, både for egen helse, men også for lommebokas. Så inntil videre har det blitt mest wheelies og pudder svinger under innkjøringen av dette beistet.

Flotte dager i Saxnäs

Vi tilbrakte en lang helg i Saxnäs tidlig i januar, hvor vi bodde på Marsfjäll Mountain Lodge som varmt kan anbefales til adrenalinsøkende scooter-entusiaster. Fint boende, trivelig personal og sist men ikke minst, en utsøkt kvalitet på restauranten! Med tørkerom og badstu blir man både varm og tørr til neste dag, og det passet ypperlig da dagene var noe kalde, men også naturlige på denne årstiden. Perfekt destinasjon om det er ønsker om å komme seg til fjells med familie og venner!

Mye å se fram til!

Det er med andre ord mye å se fram til, selv om smilet rundt leppene allerede er på topp. Innkjøringen gjenstår noe, og snømengden kan i skrivende stund gjerne også øke noe. Det skal bli spennende å ta med denne korte verstingen med plenty av krefter inn mot teknisk skogskjøring, for ute på flatene og i skavlene leverer den uten tvil. Med noe brede ski og heftig geometri oppleves den litt mer “kranglete” som nevnt tidligere, men dette er absolutt en vanesak og noe som bare føles bedre og bedre for meg og min Lynx Shredder 3700 Turbo R! Nå er det bare å jakte på snøen, montere mer tilbehør, fylle olje og ‘soppa’ og gjøre seg klar for flere eventyr ute i Winter Wonderland!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut TOBE OUTERWEAR

Les mer hos LYNX

Kontakt din lokale Lynx-forhandler:

MASKIN OG MOTOR VERDAL

MOTORHUSET OPPDAL AS

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen