Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

LYNX SHREDDER RE 850 TURBO UTRUSTES FOR VINTERENS EVENTYR

Årets Lynx Shredder 850 turbo har passert 30 mil på måleren i skrivende stund. Den største forskjellen så langt er at den har gitt ut mer kraft, noe som virkelig merkes. Nå gjenstår bare 20% av innkjøringsprogrammet og det er på høy tid å montere tilbehøret som vil bidra til å gjøre denne råmaskinen til en komplett allround-pakke, heng med!

OPPBEVARING

Oppbevaring er alltid noe som er litt av et problem når det kommer til løssnøkjøring. Undertegnede foretrekker å kjøre uten ryggsekk i størst mulig grad, men mange ganger blir det vanskelig med pakksekk oppe på tunnelen av flere årsaker. Er det kaldt ute, varmer kjøleren lett opp snøen som yrer, noe som resulterer i frosne glidelåser som blir vanskelige å åpne. Vesken vi monterte har imidlertid en real glidelås. Volumet på vesken er på hele 30 liter og skal forhåpentligvis kunne bære med oss ​​alt som trengs for en hel dag ute i snøen.

FRA 1UP TIL 2UP

BRP’s smidige system kommer godt med når maskinen skal forvandles fra løssnømonster til familietourer. Dobbeltsete er nesten en forutsetning for at vi skal kunne kjøre mer enn én på scooteren, da original sete er ekstremt lite. Dobbeltsete tar omtrent et halvt minutt å montere, og hvis man øver på å skifte sete kan man sikkert gjøre det på under ti sekunder. Uansett er den fleksibel nok til å takle det å skifte til dobbeltsete hver gang familien skal ut. Nå kjenner jeg meg selv så godt, og jeg kan si at hvis monteringen hadde vært mer omstendig, så hadde vi trengt oss sammen på ingenting. Men nå finnes det mere plass!

BAKFANGER MED DRAG

Shredder som vi vet kommer uten bakfanger, dette førte til at vi bestilte en forsterket bøyle med mulighet for krok. Vi har klart å sette oss fast uten noe å løfte i, og det er ikke noe vi anbefaler, kan jeg fortelle deg. Kroken vi monterte er ikke en vanlig krok, men mere som en plate med 2 hull, hvor du plasserer en splint fast for å låse fast sleden. (Se bilde)

FORLENGET SKVETTLAPP

Når man kjører sakte og trekker slede, kaster ikke maskinen nok snø opp i tunnelen for å kjøle ned maskinen. Dette kan løses enkelt og greit med den forlengede skvettlappen som kan kjøpes som tilbehør. Den går langt nok ned til å kunne kaste snøen tilbake i tunnelen. Monteringen er smidig med to hull i den originale skvettlappen, hvor man setter inn to dreibare forhøyninger gjennom hullene på den originale skvettlappen og vrir om.

BUKPLATE

Et sårbart punkt for både greiner, steiner og andre løse gjenstander i naturen er buken. Angrepsstubber kommer lett flyvende mot deg fra ingensteds. Derfor har vi valgt å montere en bukplate slik at vi ikke trenger å bekymre oss for mye om slike ting. Denne ble pent montert av gutta på Traktor och Husvagnsservice da vi hentet maskinen.

OPPSUMMERT

Lynx Shredder 850 turbo vil ikke få noen spesifikke endringer for å tilpasses mer personlig for kjøring i løs snø. Et smalere styre og eventuelt en lavere styreforhøyer hadde ikke vært helt feil. Ellers føles den veldig ferdig fra fabrikk. Det blir spennende å se hva som skjer med motorkarakteren etter at innkjøringsprogrammet er ferdig, for allerede nå føles motoren mer livlig. Den som lever får se, hold utkikk etter neste oppdatering.

Ikke glem å abonnere på Sledtrax Nyhetsbrev med sjansen til å vinne massevis av nye produkter hver måned.

Les mer SLEDTRAX TESTER

Les mer hos LYNX

Kontakt din lokale Lynx-forhandler:

ØSTLANDET MOTORSERVICE

MOTORHUSET OPPDAL AS

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen