Ta kontakt med oss

Prosjektmaskin

POLARIS BOOST 155″ – PROSJEKT MASKINENS FØRSTE BEINSTREKK

Endelig var det på tide å hvile årets prosjektmaskin, som er en Polaris Boost 155″. En brutalt kraftig maskin nå fullastet med utstyr og tilbehør. Vi skal teste denne maksede maskinen hardt i den kommende sesongen. Bli med på historien om jomfruturen i 2023!

Prosjektmaskinen for 2023

Hvis dere fulgte med tidligere i løpet av vinteren, har dere kanskje en ide om hva slags maskin dette er og hvilke endringer vi har gjort på den. Men vi kjører en rask gjennomgang slik at alle er i rute. Scooteren det er snakk om er den allerede brutale løssnø dreperen som Polaris kom med i fjor. En Polaris Patriot Boost RMK Khaos Slash 155, som vi velger å kalle Boost 155 for å gjøre ting litt enklere.

For å gjøre denne snøscooteren mer personlig og ta kjøreegenskapene til neste nivå, har vi hentet hjelp fra blant annet Motorhuset, Modshop, Öhlins Center, Zbroz Racing og Swetown. Vi snakker lett Skinz helium huven, boggie forsterkning fra Motorhuset sitt merket Airline, variator kit, støtdempere fra Öhlins, Zbroz forstilling inklusiv styrespindler, skigummi fra Durapro og et lekkert dekalkit fra Swetown.

Dagens snøscootere begynner å bli så gode rett ut av esken at mange ikke trenger å gjøre noen direkte endringer på dem. Det er delvis slik vi har det med denne prosjektmaskinen – som føles litt kontraproduktiv. Men vi har valgt å ikke gå for de mest ekstreme løsningene, jage mer kraft eller endre kjøreegenskapene for mye, men heller bevare dem og sørge for at scooteren holder til alle eventyrene som kommer.

Dette samtidig som vi ønsker å trekke frem noe av det virkelig fine utstyret som finnes på markedet. Det ble rett og slett mer fokus på å tilpasse scooteren til egne behov, smak og preferanser. Så selv om noen av modifikasjonene våre hovedsakelig legger til stilpoeng, tror vi at dette utstyret er riktig for planene våre for den kommende sesongen, som er en reise dere vil få være med på!

Ferdig skrudd i maskinen – nå kjører vi!

Premieredagen byr på sparsomme mengder med snø, noe som gjør at vi går frem med en viss varsomhet. Vi benytter anledningen til å senke kompresjonen på Öhlins-demperne og gjøre dem så myke og tilgivende som vi kan forestille oss. Dette for å få en så medgjørlig maskin som mulig men også for å få lavtrykk på skiene når vi kan rykke over myrene. Det føles lett å havne i rot hvis man legger ned skiene i dag, noe vi selvfølgelig vil unngå.

Når vi endelig er i gang er det med et stort smil vi beveger oss fremover og skiene titter ofte opp mot himmelen, det er virkelig god kraft og variatorene ser ut til å spille veldig bra med kalibreringen fra Motorhuset. Til tross for den luftige snøen, griper den godt og den sliter godt på armene når man slipper de 180 hestene løs over engene!

Fryd blandet glede med Polaris BOOST

Det er mulig å raskt bygge fart og vi måtte roe ned når vi svinger inn i skogen for her ligger mye av snøen igjen i trærne og det er lett å treffe stubber eller steiner som er kamuflert som myke, fine “puter”. Glede blandet med redsel akselererer vi gjennom skogen for å komme oss ut på myrene til tryggere grunn og det er vell her ute, i de åpne områdene, vi får en anelse om hva maskinen har å tilby. Det er barnslig moro å tukle rundt og la svingene bli til steil, om og om igjen. Det er imidlertid ikke snakk om å teste noen bakker enda og dette premiererittet kan kun betraktes som en smaksprøve.

Maskinens lekenhet merkes på sitt beste og det er lett at drivkraften blir mer actionfylt enn forgrunnen tillater. Så etter en del svinger og noen hopp føler vi at det er på tide å avlyse for å komme igjen en annen dag når snødekket har bedret seg. Etter denne premiereturen føles scooteren utrolig kapabel og vi gleder oss nå til masse snø for å se hva denne maskinen egentlig er i stand til!

Bestill dine egne deler til din snøscooter her:

MODSHOP

ÖHLINS

MOTORHUSET

ZBROZ RACING

SKINZ PROTECTIVE GEAR

SWETOWN

Ikke glem å abonnere på Sledtrax Nyhetsbrev med sjansen til å vinne massevis av nye produkter hver måned!

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut KLIM

Kontakt din lokale Polaris-forhandler:

OUTDOOR MOTOR

MOTORSENTERET SELBU OG TYSDAL

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Prosjektmaskin

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen