Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

POLARIS PATRIOT 9R RMK KHAOS SLASH 155” – PRESENTASJON

I utgangspunktet skulle man veldig gjerne hatt maskinen klar innen sesongen braker løs, men på grunn av diverse årsaker som jeg nå ikke helt “recaller”, så får vi nøye oss med en presentasjon, av kanskje årets feteste nyhet? Mine damer og herrer, jeg presenter: Polaris Patriot 9R RMK Khaos Slash 155”! 

9R, greia med det da?

For en som har kjørt en Patriot 850 den siste sesongen, har jeg virkelig blitt imponert over responsen på denne maskinen, dog er det viktig å notere at denne hadde blitt finpusset med et variatorkit, da jeg personlig mener at kalibreringen fra fabrikk er noe snillere enn man selv er ute etter.

Jeg hadde nok uansett klart meg veldig bra uten å justere noe som helst, men mye vil ha mer. Når man da snakker om mye vil ha mer, så kommer Polaris Patriot 9R RMK Khaos Slash på banen, og skal det bli veldig spennende og kjenne responsen på denne svært etterlengtede godbiten!

Positivt regnestykke

Power, det er kult det. Hva med mer power og mindre vekt? Nå snakker vi. Polaris Patriot 9R RMK Khaos Slash gir nemlig 7% mer kraft og opptil 12% mer dreiemoment mot en Patriot 850, og ikke glem at den også er lettere. For undertegnede som liker å forholde seg i tett granskog, er bra respons fra maskinen noe man er på utkikk etter. Også kan man spørre: NA vs Turbo? 9R med sin tørrvekt på 192.3 kg, mot Boosten’s sine 202.8, er ikke en svært betydelig forskjell, men det merkes. Og om man tenker på at man spanderer en hel dag bakom styret, så skal disse drøye 10 kiloene fortsatt transporteres gjennom dagen. Og med tanke på min kjørestil blir nok 9R et klokt valg, the right tool for the right job!

Snart så!

Kriblingene i magen blir bare større og større, og den første kjøreturen kan ikke komme fort nok. Forhåpentligvis kommer det etterhvert både snø og maskin, hvor jeg har stor tro på at folkene hos Polaris jobber iherdig for å kunne levere deres etterlengtede maskiner til sine svært ivrige nye eiere. Polaris 9R RMK Khaos Slash, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! 

Ikke glem å abonnere på Sledtrax Nyhetsbrev med sjansen til å vinne massevis av nye produkter hver måned!

Kontakt din lokale Polaris-forhandler:

OUTDOOR MOTOR

MOTORSENTERET SELBU OG TYSDAL

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen