Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

SCOTT GENIUS 910 ST

SCOTT er en leverandør med en fot i mange bransjer, klær for sommer og vinter, beskyttelse og en av tingene de er store på er sykler. Dette er akkurat noe vi skal se nærmere på i sommer sammen med en av Scott’s verstinger, Scott Genius 910 ST. En morsom hobby om sommeren er noe alle vil ha, men hva kan man gjøre for å få spenning, fart, adrenalin og morsom trening samtidig? Svaret er sykling!

Det beste fra begge verdenene

Det er flere måter å ta seg fram på med sykkelen, i skogen, på stier, langs veier, opp i fjellet eller kanskje i downhill bakker. For å kunne gjøre dette trenger du en god sykkel, i sommer skal jeg hardteste en SCOTT Genius 910 Supertrail. Det er en potent sykkel som skal være bra for både trail og downhill, noe som føles supergøy ​​ettersom du får det beste fra begge verdener.

I tillegg kan du bruke sykkelen til mye mer takket være dens mange funksjoner og finesser. Nå går vi gjennom noen detaljer! Utstyrt med karbonfiberramme, som er et utrolig lett, men sterkt materiale, er ST-modellen både lett og sterk.

Førsteklasses fjæring

I tillegg til en lett ramme har SCOTT brukt de beste fjæringskomponentene fra Öhlins og Fox!Forgaffelen er en Öhlins RXF36M.2 Air med 160mm vandring. Bakdemperen fra Fox heter Float X Nude, den har 150mm slaglengde, men også en funksjon kalt tracloc. Dette gjør at du enkelt kan justere hardheten på støtdemperen med en kontroll på styret. Dette er en fin funksjon når du både vil sykle nedover eller sykle stier og hvor du må redusere kraften i bakken når du tråkker. Disse fantastiske fjæringskomponentene sammen med virkelig gode 4-stempel skivebremser fra Shimano gjør sykkelen lett å kontrollere i terrenget jeg har prøvd så langt.

Enkel justering

Dropper post var et ord jeg aldri hadde hørt før, men nå som jeg har sett hva det er og hvordan det fungerer, vil jeg ikke være foruten det. Med et knappetrykk på styret kan du raskt justere setehøyden uten verktøy! Ønsker du å senke salen slik at den ikke er i veien eller heve den for en optimal posisjon for å sykle lengre distanser, er det utrolig raskt og enkelt.

Fra fjell til sykkelparker

Denne sommeren blir spennende når vi skal ut og prøve å sykle i fjell, bike parks, men også bare hjemme i bygda. Jeg tror dette kan bli en ny favoritt i sommermånedene! Så følg med for fremtidige rapporter når jeg har fått testet denne SCOTT Genius 910 ST enda mer, og jeg vil dele mine erfaringer og tanker.

Läs mer hos SCOTT

Les mer SLEDTRAX TESTER

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen