Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

SEA-DOO SPARK TRIXX – OPPSKRIFT PÅ LEK OG MORO

Denne sommeren startet med gleden av å kunne kjøre vannscooter, og nå har tiden for en ny rapport om Sea-Doo Spark Trixx kommet! Vi har testet den på ulike områder, med og uten passasjer, med tube/ring bakom og med wakeboard. Den har mange bruksområder, noe som gjør dette til den kanskje mest populære vannscooteren på markedet.

Lek og moro

Det som gjør Sea-Doo Spark Trixx til en populær maskin er mange ting, men det den egner seg best til er lek og moro. Den er designet godt til akkurat dette. Med 90 hk Rotax motor så får den en rask akselerasjon og bygger også godt med fart. VTS tilten gjør den utrolig lekfull som dere kanskje allerede vet. Jeg har allerede hatt flere dager ute på sjøen med denne og det er utrolig gøy! Det føles som en veldig komplett vannscooter med alle de viktige tingene på plass, noe som gjør dager ute på sjøen optimale. Om du vil slide på vannet, løfte nesa opp mot himmelen, hoppe eller kanskje ta triks på store bølger. Alt dette får du til med en Sea-Doo Spark Trixx.

Bruksområder

Som det ble skrevet lengre opp i artikkelen så har vi mange bruksområder og utnytte oss av. Den passer ypperlig til å trekke både wakeboard, vannski og tube bak seg. Vi har også kjørt en del med 2 personer på, og dette funker også utmerket. Men ved lavere fart så merker man at den kan bli mer vinglete og ustabil. Da skroget er veldig kort og smalt så passer den bedre til lek og moro.

Ekstrautstyr

Når vi snakker om bruksområder må vi også prate om ekstrautstyr. BRP er kjent for å ha mye og utruste maskinene sine med. Og på denne vannscooteren er det montert et oppbevaringsrom foran styret, dette rommer ganske mye og det er genialt om en skal kjøre litt lengre turer. Vi har også et fottrinn bak på vannscooteren som gjør det enkelt og komme seg opp på maskinen. Du får også kjøpt høyttaler som enkelt kan monteres på styret, eller fendere og fortøyning sett for parkering ved brygger. I sortimentet til BRP finner du det du har behov for! Noe som er et stort pluss for hvorfor du skal kjøpe en Sea-Doo Spark Trixx.

Oppsummering

Videre i sommer blir det mer lek og moro og kanskje noe lengre turer også! Men oppsummert så er hvertfall dette en brukervennlig vannscooter med mange bruksområder. Som har flere fine sommerdager i vente!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Kontakt din lokale Sea-Doo forhandler:

ØSTLANDET MOTORSERVICE

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen