Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

SKI-DOO FREERIDE 146” TURBO – EN UFORGLEMMELIG SESONG

Snøscootersesongen 2024 har vært en begivenhetsrik periode, preget av varierende snøforhold og spennende eventyr for entusiaster over hele landet. Med en rekke utfordringer og gleder har sesongen tilbudt noe for alle, det samme gjelder meg og min Ski-Doo Freeride 146” Turbo. Denne sesongen har jeg blitt dypt imponert over kapasiteten til denne fantastiske maskinen og alle dens finesser, og nå i vår aller siste rapport om dette beistet skal vi presentere dette, heng med!

Varierende snøforhold

Årets sesong har vært kjennetegnet av varierte snøforhold, med alt fra tung, våt snø til puddersnø av høy kvalitet. Denne variasjonen har gitt meg som fører en ekstra utfordring samtidig som den har åpnet opp for spennende muligheter. Hvert år hopper vi over fra en maskin til en annen og tester noe av det beste på markedet. Ekstra kult er det når vi tester maskinene gjennom hele sesongen slik at vi kan få et helhetsinntrykk i varierte snøforhold. Ski-Doo Freeride 146” Turbo har vist seg allsidig i alle de ulike forholdene og har derfor imponert uke for uke gjennom hele sesongen.

Imponerende maskin

Denne maskinen har vunnet hjertene til mange førere med sin imponerende ytelse og allsidighet. Med avansert teknologi og innovative funksjoner har Freeride 146″ Turbo levert en kjøreopplevelse uten sidestykke. Ski-Doo sine maskiner fortsetter å utvikle seg år for år og noe jeg vil si kjennetegner Ski-Doo, det er kvalitet og finish i kombinasjon med små, men geniale finesser. Som f.eks Shot-start, justerbar bremsehendel, smidig oljelokk, Linq-systemet og balatareim justering som er ekstrautstyr på Freeride, men fortsatt enestående genialt.

Opplev turbo skuter på sitt beste med HSK variatorkit

I kittet følger det med justerbare vekter, 2 stk primærfjærer, en sekundærfjær og en ny helix. Kombinasjonen gjør at du får bedre backshift og markant stor forskjell på gassresponsen. En av de mest imponerende egenskapene ved HSK variatorkittet er dens justerbare vekter. Disse vektene gjør det mulig for førere å enkelt skifte karakter på maskinen avhengig av snøforhold og personlige preferanser. En merker at en turbolada maskin som Ski-Doo Freeride 146” Turbo har noe dårligere gassrespons og skal du selv kjøpe en slik maskin vil jeg anbefale dette variatorkittet fra HSK for det fungerer helt rått!

Nyhetene for Freeride 2024

Med alle de nyhetene vi fikk på 2024 års modeller så har Ski-Doo Freeride 146” Turbo i år levert fantastisk. Vi merker store forskjeller på eldre modeller sammenlignet med denne, hvor den største forskjellen kommer til syne ved skråkjøring. I år har vi som sagt tidligere en stum T-motion og et nytt belte som ikke er Flex Edge, og dette utgjør en stor forskjell!

Konklusjon

Snøscootersesongen 2024 har vært en utrolig opplevelse, med varierte snøforhold og en imponerende maskin Ski-Doo Freeride 146″ Turbo som har gjort det mulig for meg å nyte hvert øyeblikk av eventyret. Med sesongens slutt i horisonten så vil jeg igjen påpeke at dette er soleklart den beste Ski-Doo maskinen jeg noen gang har kjørt og vi på Sledtrax er imponert!

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut FXR

Se litt SledtraxTV

Kontakt din lokale Ski-doo forhandler:

MASKIN OG MOTOR VERDAL

Les mer om SKI-DOO

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger lover og forskrifter

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen