Ta kontakt med oss

Produkter

SLEDTRAX NORGE X BRENDERUP – KVALITET PÅ 2 HJUL

Under lanseringen av Sledtrax i Norge inngikk vi en avtale med Brenderup, en avtale som skulle vise seg og være bra! Undertegnede og Simen i Sledtrax Norge har nå brukt Brenderup tilhengere under hele vintersesongen og vi er svært fornøyd med valget. I denne artikkelen skal vi fortelle om hvorfor vi er så fornøyde som vi er. Heng med!

Modellen vi begge har brukt denne sesongen er S1938B1250I med aluminiumslokk. Disse har en tillatt totalvekt på 1250 kg, en egenvekt på 490 kg og derfor kan vi da laste dem med 760 kg. Dette har vist seg å gå knirkefritt hele sesongen og vi har ikke hatt bruk for å laste dem med mer vekt. Alu-toppen har et godt design og dette kombinert med bokstaven I, som betyr inline så er det en drøm å kjøre med disse hengerne. Med inline så betyr det at hjulene er plassert under kassen og ikke på utsiden, derfor en smalere tilhenger. Tilhengeren er selvfølgelig utstyrt med brems, noe som kommer godt med om vinteren. Vi har til sammen kjørt flere hundre mil gjennom vinteren, mange med tilhenger og mange uten tilhenger. Personlig så spiller det ikke så mye rolle om en kjører med eller uten tilhenger da du omtrent ikke legger merke til at du har med deg noe bak bilen. Brenderup sin kvalitets-tilhenger sitter som et skudd på veien. Helt fantastisk!

Utrustningen

Det vi kanskje er mest fornøyde med er alt ekstrautstyret, den innvendige belysningen var helt fantastisk og har fungert veldig optimalt! Den utvendige belysningen, spesielt ryggelysene, har heller ikke skuffet oss, det å skulle rygge uten god belysning er et mareritt, hvertfall nå som vi er så godt vant til belysningen på disse! Brenderup har et stort sortiment av ekstrautstyr du kan velge mellom på deres hjemmesider, koblingslås er noe annet vi valgte å ta med, en enkel og veldig handy lås som ikke tar mere enn sekunder å montere eller låse opp. Genialt! Superclamps er kanskje noe mange av dere lesere er kjent med fra før, et genialt system som gjør av og på lasting til en lek. Vi har flere tilfeller gjennom vinteren hvor vi ble ferdig lastet på en brøkdel av tiden som de andre brukte.

Oppsummering

En vinter er over og en ny i vente, det er så godt og tenke tilbake på sesongen hvor du ikke en eneste gang har plagdes med tilhengeren, ingen låste bremser, dårlige lys eller problemer generelt. Er det noe vi skal kunne sette fingeren på så må vi nok fortsette å lete… Vi vil takke Brenderup for 2 utrolige gode tilhengere som vi ser fram til å få kjøre videre til neste sesong! 

Les mer hos BRENDERUP

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Produkter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen