Ta kontakt med oss

Produkter

KLIM KLESGUIDEN – OPPSUMMERING

Klim som er en av flere sterke bidragsytere i denne bransjen, og med flere store profiler som benytter seg av deres produkter, har virkelig levd opp til forventingene denne sesongen, men ingenting er perfekt. Her kommer en oppsummering av sesongens utrustning fra Klim som jeg hadde gleden av å kjøre med i år!

KLIM F5 ECE & KLIM AEON GOOGLE

En velkjent hjelm i Klim katalogen, og som har blitt værende over flere sesonger, og dette var nemlig med god grunn. Denne hjelmen i kombinasjon med AEON brillene har levert top-notch kvalitet. Jeg hadde kun én dag ute i skogen hvor snøen var bløt og det ble fuktig på brillene og man ble lettere irritert, men foruten dette er jeg meget fornøyd med denne kombinasjonen. Dette er riktig nok en noe kostbar kombo, som lander på ca. 7500 kr til sammen. 

Jeg har kjørt med gult glass hele sesongen, og mange undrer kanskje hvorfor. Jeg ble nemlig spurt under en solrik dag på fjellet hvordan disse fungerer under slike forhold. Det hadde nok vært bedre med noe som skjermet mere, men jeg føler rett og slett ikke behov for å bytte disse ut. Sol, mørke, snøvær. Det spiller ingen rolle! Hjelmen er på den tyngre og sikrere siden, så om vekt har en betydning, så ville jeg styrt unna. Dette har ikke jeg lagt merke til selv, og jeg har opplevd den som svært komfortabel. Fid-Lock gjør den enkel, den puster enormt bra og oppleves svært trygg. Lekker fargekombinasjon gjør den ikke vond å se på heller! En svært vellykket sesong, men dette kan man vell forvente med denne prisen?

KLIM RIPSA ONE-PIECE

Når man først er inne på lekker fargekombinasjon, tar dette oss videre til Ripsa dressen. Med høy mobilitet grunnet «bulk-fit» med pustende og vanntett skall har denne virkelig levert. Jeg har alltid vært tørr og fin, med mindre jeg åpnet luftingsmulighetene og skylte masse snø inn i systemet, med vilje såklart hehe! Det eneste minuset er at den har revnet på 2 plasser, og jeg har hørt av flere som har fått skader på sine dresser fra Klim. Og med det blir det bare nesten, nesten perfekt.

KLIM HAVOC GTX BOA BOOT

Disse vil jeg rett og slett ikke bli kvitt. Snowbikes tenker kanskje noen? Ja, fordi disse er spesialisert for disse førerene. Men fortvil ikke, den funker like bra med motorkjøretøy med to ski! Med den ekstra høyden bjuder den på ekstra beskyttelse og stabilitet. Sålen er fortsatt i god behold, tross mye juling fra aggressive stigtrinn. Dog, kan de oppleves litt kalde på de dagene hvor temperaturen bekker 20 minus, så dette kan være noe å holde i tankene om man oppholder seg i kaldere strøk. Bortsett fra det, superb!

KLIM INVERSION GLOVE

Disse lette, vindtette hanskene er designet for herjing og aggressiv kjørestil. Ettersom de er tynnere, resulterer det i en mye bedre feeling med styret, noe som i helhet gir en herlig følelse da man kommer i harmoni med maskinen. Det er forbedret grep på håndflaten og de har forbedret touch-screen ferdigheter, som holder i stil med den digitale utviklingen. Disse er ikke vanntette, og kan derfor fort bli bløte og kalde, men til en svært rimelig penge er disse et veldig bra alternativ!

KLIM GUIDE GLOVE

Mine tiltenkte ride-in & out hansker ble mye mer enn dette. Og jeg har nok brukt disse hele 80% prosent av sesongen! Disse kan det kjøres transport med og herjes med! Uslåelig kombo. Kan oppleves litt kalde i likhet med skoene dersom det blir kaldere i luften, men med mitt bruk av disse, holder de svært god også i disse situasjonene! Strømlinjeformede lærmateriale, GORE-TEX + GORE GRIP teknologi høres enormt bra ut på papiret, og de leverer også i virkeligheten.

KLIM AGGRESSOR SHIRT AND PANT 3.0

Helt enkelt, meget bra. Fin kombo som holder varme og puster ekstremt bra! Har brukt disse i alle slags minusgrader, men når varmegradene snek innpå ble de for varme. De tørker raskt, har en tettsittende profil (jeg kunne dog ha valgt en mindre størrelse i etterpåklokskap) som gjør den svært bevegelig og behagelig. Verdt hver eneste krone!

Kjøpe Klim produkter:

SLEDSTORE

KLIM

Ikke glem å abonnere på Sledtrax Nyhetsbrev med sjansen til å vinne massevis av nye produkter hver måned!

Les om flere Produkter

Fortsett å lese

Mer i Produkter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen